Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (9)
Пошуковий запит: (<.>U=Л973$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9

      
1.
СТ219


Концентрати харчові. Солодкі страви. Желе, муси, пудинги, концентрати молочні: Загальні технічні умови [Текст]. - Введ. 1999.01.01.- Офіц. вид. - К. : Вид-во Держстандарту України, 1998. - Різн. паг. - (Державний стандарт України)
Укр. та рос. мовами.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
2.
СТ1525


Концентрати харчові [Текст] ; Солодкі страви киселі. Загальні технічні умови / розроб. В. Докука [та ін.] ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 8 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
3.
СТ3952


Концентрати харчові [Текст] ; Солодкі страви. Желе, муси, пудинги, концентрати молочні. Загальні технічні умови ; . - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 3718-98; чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 13 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА377017

Теймурова, Анжеліка Тагирівна.
Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Теймурова Анжеліка Тагирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 18 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС124387

Теймурова, Анжеліка Тагирівна.
Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Теймурова Анжеліка Тагирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 315 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 293-315.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА422067

Пічкур, Віталій Яковлевич.
Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідніх страв [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Пічкур Віталій Яковлевич ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА424639

Рубанка, Катерина Володимирівна.
Удосконалення технології полікомпонентних сумішей рослинних екстрактів та харчоконцентратів солодких страв з їх використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Рубанка Катерина Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА426914

Лисий, Олександр Віталійович.
Удосконалення технології киселів швидкого приготування шляхом використання рослинних добавок [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Лисий Олександр Віталійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА431534

Степанова, Тетяна Михайлівна.
Технологія желе плодово-ягідного на основі напівфабрикатів желюючих [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Степанова Тетяна Михайлівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2017. - 17 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського