Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (27)
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.42$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС84135

Ялпачик, Владимир Федорович.
Оптимизация технологии замораживания баклажан [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Ялпачик Владимир Федорович ; Таврическая гос. агротехническая академия. - Мелитополь, 2004. - 238 л. - Библиогр.: л. 126-143

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС85086

Гончаренко, Геннадий Николаевич.
Разработка процессов безотходной переработки томатных овощей на предприятиях питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гончаренко Геннадий Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2004. - 263 л.: рис. - Библиогр.: л. 162-181

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС92861

Загорко, Надежда Петровна.
Влияние способов хранения на качество плодов сладкого перца [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Загорко Надежда Петровна ; УААН, Нац. ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2006. - 292 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 147-170

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС103701

Медведкова, Инна Игоревна.
Качество и сохраняемость свежих тепличных томатов с использованием обработки пленкообразующей композицией [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Медведкова Инна Игоревна ; Донецкий национальный ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2007. - 293 л. - Библиогр.: л. 202-220

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС99631

Ефименко, Елена Анатольевна.
Технология получения биологически активной добавки при переработке бобов сои в соевое молоко [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Ефименко Елена Анатольевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 274 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 154-178

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА334101

Гончаренко, Геннадій Миколайович.
Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гончаренко Геннадій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА365882

Горєлков, Дмитро Вікторович.
Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Горєлков Дмитро Вікторович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА330909

Ялпачик, Володимир Федорович.
Оптимізація технології заморожування баклажанів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / В.Ф.Ялпачик ; Херсонський держ. технічний ун-т. - Херсон, 2004. - 22 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА353467

Медведкова, Інна Ігорівна.
Якість і збереженість свіжих тепличних томатів із застосуванням обробки плівкоутворювальною композицією [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Медведкова Інна Ігорівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
СТ4239


Продукти перероблення фруктів і овочів. Методи контролювання кольору томатопродуктів [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : [б.в.], 2009. - III, 9 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
СТ4278


Перць солодкий стручковий. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-28:2001, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
СТ4283


Баклажани. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-05:1998, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 c. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА379112

Камєнєва, Наталія Вікторівна.
Формування споживних властивостей заморожених напівфабрикатів із томатних овочів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Камєнєва Наталія Вікторівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 18 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ВА748021

Дейниченко, Григорій Вікторович.
Удосконалення комбінованих способів переробки плодів баклажана та перцю солодкого [Текст] : монографія / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков. - Х. : [б. в.], 2011. - 224 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 200-223. - 500 прим. - ISBN 978-966-8765-33-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ДС128234

Камєнєва, Наталія Вікторівна.
Формування споживних властивостей заморожених напівфабрикатів із томатних овочів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Камєнєва Наталія Вікторівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 185 арк. : рис., табл.
Бібліогр. відсутня (в "Змісті" бібліогр. зазнач. на с. 186).

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА403863

Сподар, Катерина Вікторівна.
Удосконалення товарознавчої оцінки свіжих томатоовочів та формування споживних властивостей продуктів їх переробки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Сподар Катерина Вікторівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ECE/TRADE/387.


UNECE Standard on the marketing and commercial quality control of sweet peppers [Text] : explanatory brochure. - New York ; Geneva : UN, 2009. - iii, 74 p. : il. - ISBN 978-92-1-117009-2

Рубрики:

 http://www.unece.org/fileadmin/DAM/publications/oes/Trade_Peppers.Compressed.pdf





Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН


      
18.
ECE/TRADE/387


Стандарт ЕЭК ООН, касающийся сбыта и контроля товарного качества сладких стручковых перцев [Текст] : пояснительная брошюра. - Нью-Йорк ; Женева : ООН, 2009. - iii, 75 с. : ил. - ISBN 978-92-1-416021-2

Рубрики:

 http://www.unece.org/fileadmin/DAM/trade/agr/promotion/Brochures/SweetPeppers_LowResolution_rus.pdf





Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН


      
19.
ВА783628


Біохімічні особливості перспективних сортів томатів для виробництва концентрованих продуктів [Текст] : монографія / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 128 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 113-128. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-305-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ВА792090

Одарченко, Дмитро Миколайович.
Удосконалення оцінки якості томатоовочів та продуктів їх переробки [Текст] : монографія / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, В. І. Михайлик ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 177 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 107-123. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-356-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського