Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (19)
Пошуковий запит: (<.>U=Л910.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13

      
1.
ДС51205

Баранова, Наталья Валентиновна.
Разработка технологии производства плодово- ягодных смесей из замороженного сырья [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 06.00.29 / Баранова Наталья Валентиновна ; Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1996. - 160 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС41556

Хаддад Бассам Махфуд
Разработка технологии низкометоксилированного пектина для получения консервированных желеобразных продуктов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова ; Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова. - О., 1993. - 126 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС57585

Бандуренко, Галина Михайлівна.
Розробка технології напівфабрикатів для безалкогольних напоїв і пюреподібних продуктів харчування з плодоовочевої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бандуренко Галина Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 219 л. - л. 159-210

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА292715

Баранова, Наталья Валентиновна.
Разработка технологии производства плодово- ягодных смесей из замороженного сырья [Текст] : автореф. дис... канд. с.- х. наук: 06.00.29 / Баранова Наталья Валентиновна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1996. - 24 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА298874

Бандуренко, Галина Михайлівна.
Розробка технології напівфабрикатів для безалкогольних напоїв і пюреподібних продуктів харчування з плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бандуренко Галина Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
Р99682


Необычное варенье [Текст] / сост. И. Р. Киреевский. - Донецк : ООО ПКФ "БАО", 2003. - 32 с. - (Коротко о вкусном). - ISBN 966-548-619-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
СТ4306


Джеми. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 15 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
СТ4300


Варення. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 16 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
СТ4291


Консерви [Текст] ; Фрукти протерті або подрібленні. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 19 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА372995

Маяк, Віталій Іванович.
Наукове обґрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Маяк Віталій Іванович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 34 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
СТ4756


Повидло. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2009-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 20 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
СТ4974


Цукати. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2009-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 18 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ДС119750 з дод.

Маяк, Виталий Иванович.
Научное обоснование процессов и совершенствование оборудования производства концентрированных продуктов из плодоовощного сырья [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Маяк Виталий Иванович ; Харьк. гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2010. - 364 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 322-364.
2 кн. од.
Приложение:
Научное обоснование процессов и совершенствование оборудования производства концентрированных продуктов из плодоовощного сырья. - Х., 2010. - 308 л. : рис., табл. Шифр ДС119750 дод.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського