Пошуковий запит: (<.>U=Л910.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
|
| | |
|
1. | ДС51205
Баранова, Наталья Валентиновна. Разработка технологии производства плодово- ягодных смесей из замороженного сырья [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 06.00.29 / Баранова Наталья Валентиновна ; Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1996. - 160 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС41556
Хаддад Бассам Махфуд Разработка технологии низкометоксилированного пектина для получения консервированных желеобразных продуктов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова ; Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова. - О., 1993. - 126 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС57585
Бандуренко, Галина Михайлівна. Розробка технології напівфабрикатів для безалкогольних напоїв і пюреподібних продуктів харчування з плодоовочевої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бандуренко Галина Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 219 л. - л. 159-210
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА292715
Баранова, Наталья Валентиновна. Разработка технологии производства плодово- ягодных смесей из замороженного сырья [Текст] : автореф. дис... канд. с.- х. наук: 06.00.29 / Баранова Наталья Валентиновна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1996. - 24 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | РА298874
Бандуренко, Галина Михайлівна. Розробка технології напівфабрикатів для безалкогольних напоїв і пюреподібних продуктів харчування з плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бандуренко Галина Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 16 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | Р99682
Необычное варенье [Текст] / сост. И. Р. Киреевский. - Донецк : ООО ПКФ "БАО", 2003. - 32 с. - (Коротко о вкусном). - ISBN 966-548-619-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | СТ4306
Джеми. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 15 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | СТ4300
Варення. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 16 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | СТ4291
Консерви [Текст] ; Фрукти протерті або подрібленні. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 19 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | РА372995
Маяк, Віталій Іванович. Наукове обґрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Маяк Віталій Іванович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 34 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | СТ4756
Повидло. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2009-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 20 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | СТ4974
Цукати. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2009-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 18 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ДС119750 з дод.
Маяк, Виталий Иванович. Научное обоснование процессов и совершенствование оборудования производства концентрированных продуктов из плодоовощного сырья [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Маяк Виталий Иванович ; Харьк. гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2010. - 364 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 322-364. 2 кн. од. Приложение: Научное обоснование процессов и совершенствование оборудования производства концентрированных продуктов из плодоовощного сырья. - Х., 2010. - 308 л. : рис., табл. Шифр ДС119750 дод.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |