Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (31)
Пошуковий запит: (<.>U=Л86-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС48609

Свидло, Карина Владимировна.
Технология взбивной продукции с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Свидло Карина Владимировна ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 193 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС67450

Ратушенко, Антоніна Тарасівна.
Технологія кондитерських виробів з використанням яблучного порошку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Ратушенко Антоніна Тарасівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 141 арк.+ дод. - арк. 121-141

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС74892

Яценко, Володимир Миколайович.
Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Яценко Володимир Миколайович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 209 арк. - арк. 159-171

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС99541

Кудрявцев, Владимир Николаевич.
Усовершенствование процесса обработки арахисового сырья электромагнитным полем сверхвысокой частоты [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Кудрявцев Владимир Николаевич ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2006. - 211 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 151-163

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА289964

Свідло, Каріна Володимирівна.
Технологія збивної продукції з використанням натрій-карбоксиметилцелюлози [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Свідло Каріна Володимирівна ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА292805

Свідло, Каріна Володимирівна.
Технологія збивної продукції з використанням натрій- карбоксиметилцелюлози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Свідло Каріна Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА347812

Кудрявцев, Володимир Миколайович.
Удосконалення процесу обробки арахісової сировини електромагнітним полем надвисокої частоти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Кудрявцев Володимир Миколайович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2006. - 15 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА312155

Ратушенко, Антоніна Тарасівна.
Технологія кондитерських виробів з використанням яблучного порошку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Ратушенко Антоніна Тарасівна ; Київський національний торговельно- економічний ун-т. - К., 2001. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
9.
РА319567

Яценко, Володимир Миколайович.
Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Яценко Володимир Миколайович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ВА596727


Целебные свойства орехов [Текст] / сост. Ю. А. Драгомирецкий. - Донецк : Сталкер, 1999. - 252 с. - (Рецепты здоровья). - Библиогр.: с. 251-252. - ISBN 966-596-097-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ВА615936

Лурье, Иосиф Саулович.
Технохимический контроль сырья в кондитерском производстве [Текст] : справочник / И. С. Лурье, А. И. Шаров ; ред. Н. В. Куркина. - М. : Колос, 2001. - 350 с.: рис. - ISBN 5-10-003607-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
Основний фонд


      
12.
ВА617702

Матвеева, И. В..
Пищевые добавки и хлебопекарные улучшители в производстве мучных изделий [Текст] : учеб. пособие / И. В. Матвеева, И. Г. Белявская. - 2. изд., перераб. и доп. - М. : [б.и.], 2001. - 115 с.: рис. - Библиогр. рек. лит.: с.112-115.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ВА618741


Полуфабрикаты лекарственных трав в производстве кондитерских изделий [Текст] / Б. А. Фалькович [и др.] ; Воронежская гос. технологическая академия. - Воронеж : [б.и.], 2001. - 112 с. - Библиогр.: с.93-97

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ВА642886


Производство желейной и взбивной продукции с использованием модификаторов [Текст] / Ф. В. Перцевой [и др.]. - Д. : Пороги, 2003. - 201 с. - ISBN 966-525-395-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ВА693228

Скокан, Людмила Евгеньевна.
Микробиология основных видов сырья и полуфабрикатов в производстве кондитерских изделий [Текст] : монография / Л. Е. Скокан, Г. Г. Жарикова. - М. : ДеЛи принт, 2006. - 148 с. - Библиогр.: в конце разд. - ISBN 5-94343-110-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
СТ4022


Напівфабрикати кондитерські; Метод визначення міцності агарових драглів [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 5 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
СТ3906


Замінники какао-масла. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
СТ4023


Ядро соняшникового насіння. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 10 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
СТ7450


Еквіваленти, поліпшувачі, замінники та сурогати какао-масла. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 5005:2008 ; Чинний від 2015-02-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Жири рослинні). - Бібліогр.: с. 12.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
РА448676

Коркач, Ганна Володимирівна.
Науково-практичне обґрунтування та розроблення технологій кондитерських виробів з синбіотиками [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Коркач Ганна Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2021. - 40 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського