Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (15)
Пошуковий запит: (<.>U=Л822.9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

      
1.
СТ3141


Борошно соєве харчове. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА427258

Волощенко, Тетяна Олександрівна.
Технологія переробки насіння ріпаку сучасної селекції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Волощенко Тетяна Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА439862

Сова, Наталія Анатоліївна.
Технологія комплексної переробки насіння промислових конопель [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Сова Наталія Анатоліївна ; Херсон. нац. техн. ун-т. - Херсон, 2019. - 28 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА440790

Лісовська, Тетяна Олегівна.
Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Лісовська Тетяна Олегівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського