Пошуковий запит: (<.>U=Л80-34$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 28
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ВА697649
Коршунов, Анна Федоровна. Пищевые добавки [Текст] : учеб. пособ. для студ. вузов направления подгот. 051701 "Пищевые технологии и инженерия" специализации "Технология питания" / А. Ф. Коршунов, В. А. Гницевич ; Донецкий национальный ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк : ДонНУЭТ, 2008. - 140 с. - Библиогр.: с. 140. - ISBN 978-966-385-080-1
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ВА705264
Технологія продуктів харчування функціонального призначення [Текст] : монографія / М. І. Пересічний [та ін.] ; ред. М. І. Пересічний ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2008. - 718 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 584. - ISBN 966-629-344-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ВА718613
Хомич, Галина Панасівна. Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР [Текст] : монографія / Г. П. Хомич, Н. І. Ткач ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 159 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 138-157. - ISBN 978-966-184-058-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
4. | ВА732634
Підходи до оцінки якості харчових добавок, спрямованих на корекцію харчування й регуляцію систем організму [Текст] : монографія / О. А. Ракша-Слюсарева [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. товарознавства і експертизи прод. товарів. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. - 193 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 162-192. - 500 прим. - ISBN 978-966-385-129-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ВА749490
Біологічно активні речовини і харчові добавки [Текст] : навч. посіб. для студ. всіх форм навчання спец. "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" та "Промислова біотехнологія" / [Л. В. Кричковська та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х. : НТУ "ХПІ", 2012. - 97 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 95-97. - 300 (1-й з-д 1-100) прим. - ISBN 978-966-593-961-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ВС55905
Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : монографія / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. М. І. Пересічного ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 2-ге вид., переробл. та допов. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012. - 1115 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим. - ISBN 978-966-629-532-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА406735
Берестова, Аделіна Анатоліївна. Технологія дрібнодисперсних заморожених добавок із фруктів та їх використання в оздоровчих молочно-рослинних продуктах [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Берестова Аделіна Анатоліївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 23 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА406922
Волнянська, Олена Вікторівна. Іонометрія деяких нітрогенвмісних органічних харчових добавок в промисловій продукції [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Волнянська Олена Вікторівна ; Держ. ВНЗ "Ужгород. нац. ун-т". - Ужгород, 2014. - 20 с. : табл., рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | Р125727
Застосування харчових добавок [Текст] : навч.-метод. посіб. для студентів всіх форм навчання спец. 7.(8.)05130111 "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" та 7.(8.)05140101 "Промислова біотехнологія" / Л. В. Кричковська [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків : НТУ "ХПІ", 2014. - 47 с. - Бібліогр.: с. 45-47. - 100 прим.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ВА782202
Математичне моделювання в мікробіології та хімічній технології харчових добавок [Текст] : [навч. посіб.] / О. В. Болотін [та ін.] ; ДВНЗ "Ужгород. нац. ун-т", Каф. аналіт. хімії [та ін.]. - Ужгород : Вид-во В. Падяка, 2014. - 361, [4] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 355-361. - 200 прим. - ISBN 978-966-387-087-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ІВ221845
Brandenstein, Cai. Modulation der Süßwahrnehmung bei Erythrit und Steviolglycosiden in Abhängigkeit von der Lebensmittelmatrix [Text] : Diss. / Cai Brandenstein ; Fachbereich Chemie der Univ. Hamburg. - Hamburg, 2014. - XXIV, 199 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 127-139
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | Р128928
Харчові добавки [Текст] : метод. рек. до проведення лаб. робіт для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Філь М. І., Тесля О. Д.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 35 с. - Бібліогр.: с. 32. - 100 прим.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ВА801758
Ракша-Слюсарева, Олена Анатоліївна. Харчові добавки [Текст] : монографія / Ракша-Слюсарева О. А. ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ЛАНДОН-XXI, 2014. - 548 с. : рис. - Бібліогр.: с. 400-522. - 500 прим. - ISBN 978-617-7280-01-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | СТ7936
Харчові добавки. Номенклатура та загальні вимоги (CODEX STAN 192-1995, REV.9-2008, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2016. - IV, 242 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ВА803408
Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст] : матеріали VII Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 30-31 трав. 2016 р. / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Дніпропетр. облдержадмін., Ун-т харч. технологій, м. Пловдів. - Кривий Ріг : Чернявський Д. О. [вид.], 2016. - 188 с. : рис., табл. - 100 прим. - ISBN 978-617-7250-61-5
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ВА809924
Безпека та ризики харчових добавок [Текст] : [довідник] / Войціцький В. М. [та ін.]. - Київ : Компринт, 2016. - 174 с. : табл. - Бібліогр.: с. 173. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-373-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ВС62576
Філінська, Тетяна Геннадіївна. Харчові полісахариди. Виробництво, властивості, використання [Текст] : навч. посіб. / Філінська Т. Г., Черваков О. В., Філінська А. О. ; Держ. ВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпро : ДВНЗ УДХТУ, 2017. - 253 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 241-245. - 300 прим. - ISBN 978-966-8018-98-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | Р132781
Харчові добавки [Текст] : метод. рек. до виконання контрол. робіт, тести для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Укоопспілка, Львів. комец. акад. ; [уклад.: М. І. Філь, О. Д. Тесля]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 23 с. - Бібліогр.: с. 23. - 100 прим.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ВА820285
Безпека та ризики добавок в продуктах харчування, косметиці та засобах особистої гігієни [Текст] : довідник / Войціцький В. М. [та ін.]. - Вид. 2-ге, перероб і допов. - Київ : Компринт, 2018. - 295 с. : табл. - Бібліогр.: с. 293-294. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-704-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ВА837219
Продукти нанотехнології: цитрати біоелементів (хімічна характеристика, біологічна дія, сфера застосування) [Текст] : [монографія] / М. П. Гуліч [та ін.] ; під ред. д-ра мед. наук, проф. М. П. Гуліч, канд. хім. наук, ст. наук. співробітник Н. Л. Ємченко ; ДУ "Ін-т громад. здоров'я ім. О. М. Марзєєва НАМН України". - Київ : Медінформ, 2018. - 201, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-409-215-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| |
| |