Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (2)Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (140)Журнали та продовжувані видання (17)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 102
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС41130

Кожухарь, Владимир Васильевич.
Разработка технологии энокрасителя из вторичного сырья консервного производства [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Кожухарь Владимир Васильевич ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 271 с. - Библиогр.:с.149-177

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС47716

Антипина, Елена Алексеевна.
Разработка химико-технологических основ получения пищевого белка и волокон из вторичных зерновых ресурсов [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.02 / Антипина Елена Алексеевна ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1995. - 133 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Біологічні науки   
3.
ДС81084

Кігель, Наталя Федорівна.
Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 03.00.20 / Кігель Наталя Федорівна ; УААН, Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2003. - 425 арк.: рис. - арк. 288-332

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС84398

Сати Ясин Ахмед Аль Далаин
Формирование качества мелкодисперсных порошкообразных красителей -бад из столовой свеклы и их использование в продуктах питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Сати Ясин Ахмед Аль Далаин ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2004. - 275 л. - Библиогр.: л. 158-175

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС75926

Ершидат Омар Турки Мамдох
Разработка электромембранной установки подготовки минерализованных артезианских вод для пищевых производств [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Харьковская гос. академия технологии и организации питания ; Харьковская государственная академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 158 л. - Библиогр.: л. 131-146

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС50966сл

Вовнянко, Евгения Кононовна.
Разработка биотехнологии пищевых добавок с радиозащитными свойствами на основе безотходной переработки дрожжей Saccharomyces cerevisiae [Текст] : дис... д-ра биол. наук: 03.00.23 / Вовнянко Евгения Кононовна ; Украинский НИИ спирта и биотехнологии пищевых продуктов. - К., 1996. - 281 л.+прил.82л.
Для сл. пользования.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС53886 с прил.1

Павлюк, Раиса Юрьевна.
Разработка технологии консервированных витаминных фитодобавок и их использование в продуктах питания профилактического действия [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раиса Юрьевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 446 с.: рис. + прил.1-294с.: табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС42873

Щелкунов, Леонид Федорович.
Характеристика вторичных ресурсов переработки винограда и технология консервирования пищевых продуктов на их основе [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Щелкунов Леонид Федорович ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 260 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ДС69412

Притульська, Наталія Володимирівна.
Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Притульська Наталія Володимирівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 603 арк.: рис. - арк. 228-270

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА281459

Духаніна, Олександра Рюріківна.
Розробка технології використання висівок для харчових цілей [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.02 / Духаніна Олександра Рюріківна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА293286

Павлюк, Раїса Юріївна.
Розробка технології консервованих вітамінних фітодобавок і іх використання в продуктах харчування профілактичної дії [Текст] : автореф. дис... д-ра. техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раїса Юріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 48 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА345176

Гриценко, Віктор Трохимович.
Обгрунтування конструктивно-технологічних параметрів просіювача при виділенні білкової фракції з макухи насіння соняшнику [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.11 / Гриценко Віктор Трохимович ; Таврійська держ. агротехнічна академія. - Мелітополь, 2006. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА364385

Хассан, Е.А. Рамадан.
Удосконалення способу виділення рослинних ліпаз та їх застосування в технологіях харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Хассан Е.А. Рамадан ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА365669

Мельниченко, Тетяна Іванівна.
Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. біол. наук: 14.02.01 / Мельниченко Тетяна Іванівна ; Державна установа "Інститут гігієни та медичної екології ім. О.М.Марзєєва АМН України". - К., 2009. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА292442сл

Вовнянко, Євгенія Кононівна.
Розробка біотехнології харчових добавок з радіозахісними властивостями на основі безвідходної переробки дріжджів Saccharomyces cerevisiae [Текст] : автореф. дис... д-ра біол. наук: 03.00.23 / Вовнянко Євгенія Кононівна ; НАН України, Інститут біохімії ім. О.В.Палладіна. - К., 1996. - 45 с.
Для сл. користування

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА313997

Притульська, Наталія Володимирівна.
Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Притульська Наталія Володимирівна ; Київський національний торговельно- економічний ун-т. - К., 2001. - 33 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
РА319779

Ершидат Омар Туркі Мамдох
Розробка електромембранної установки підготовки мінералізованих артезіанських вод для харчових виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ершидат Омар Туркі Мамдох ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 17 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Біологічні науки   
18.
РА327267

Кігель, Наталя Федорівна.
Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 03.00.20 / Кігель Наталя Федорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 41 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА330294

Саті Ясін Ахмед Аль Далаін
Формування якості дрібнодисперсних порошкоподібних барвників-БАД із столового буряка та їх використання в продуктах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Саті Ясін Ахмед Аль Далаін ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 18 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
Р77884


Резерви харчового білка в Україні [Текст] : конспект лекції / КДТЕУ ; сост. В. Міцик. - К. : [б.в.], 1994. - 21 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського