Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (9)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (25)
Пошуковий запит: (<.>U=Л99-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ВА827425

Мустафін, Олексій Рафаїлович.
Hot story. Неймовірні пригоди прянощів у світі людей [Текст] / Олексій Мустафін. - Харків : Фоліо, 2018. - 184, [2] с. : іл. - 1000 прим. - ISBN 978-966-03-8391-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ІВ216116

Μπόιτνερ, Μπριγκίτε.
Τα δικά μου μπαχαρικα [Text] = Ta dika moy mpacharika/Mprigkite Mpoitner (gre) : καλλιέργεια, συγκομιδή , χρήση και θεραπευτική αξια / Μπριγκιτε Μπόιτνερ. - [Αθήνα] : ΤΟ ΒΗΕΜΑ, 2012. - 141 σ. : εικ. - (Μικρά πρακτικά). - ISBN 978-960-503-151-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ВА736127


Використання продуктів переробки харчової кістки у технології продуктів спеціального призначення [Текст] : монографія / [Черевко О. І. та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 200 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 174-192. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-187-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ВА789416

Коваленко, Олена Олександрівна.
Вода для чайних напоїв [Текст] : [монографія] / Коваленко О. О., Вєтров Д. І. - Херсон : Грінь Д. С. [вид.], 2014. - 139 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 129-139. - 300 прим. - ISBN 978-617-7243-69-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА748125

Большунов, Сергей Сергеевич.
Все самое лучшее о специях и приправах [Текст] / [Большунов С. С.]. - Донецк : БАО, 2012. - 272 с. - 4000 прим. - ISBN 978-966-481-691-2
Авт. зазнач. на звороті тит. арк.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ВА745572

Липкан, Георгий Николаевич.
Йодсодержащие лекарственные растения [Текст] : [монография] / Г. Н. Липкан. - К. : [б. и.], 2010. - 113 с. - Бібліогр.: с. 105-113. - 500 прим. - ISBN 978-617-530-051-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
В353794/1

Липкан, Георгий Николаевич
Лекарственные растения в медицине [Текст] : [энцикл. : в 3 т.] / Липкан Г. Н. - К. : Балюк И. Б. [изд.], 2010 . Т. 1. - 2010. - 511 с. - 500 прим. - ISBN 978-611-530-008-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ВА745501

Липкан, Андрей Георгиевич.
Лекарственные растения с историческим прошлым [Текст] : [монография] / А. Г. Липкан, Г. Н. Липкан. - К. : [б. и.], 2011. - 1178 с. - Бібліогр.: с. 1110-1178. - 200 прим. - ISBN 978-617-530-070-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ВА734025


Мир пряностей и специи [Текст] : справ. пособие / [сост. Грищук Н. А.]. - [Луцьк] : Ведананда, 2010. - 184, [8] с. : цв. ил. - Бібліогр.: с. 181. - 3000 прим. - ISBN 978-966-2379-11-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
В355317/1

Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] : монографія : у 3 ч. / за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013.
Ч. 1 : Використання продуктів переробки харчової кістки в технології продуктів спеціального призначення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2013. - 206 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 188-206. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-318-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
В355317/3

Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] : монографія : у 3 ч. / за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013.
Ч. 3 : Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування оздоровчого призначення з їх використанням / [О. І. Черевко та ін.]. - 2013. - 164 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 146-164. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-317-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА371015

Гніцевич, Вікторія Альбертівна.
Наукове обгрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Гніцевич Вікторія Альбертівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 37 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА421226

Свідло, Карина Володимирівна.
Наукове обґрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарної продукції геродієтичного призначення [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Свідло Карина Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 44 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ДС119228 з дод.

Гніцевич, Вікторія Альбертівна.
Наукове обґрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Гніцевич Вікторія Альбертівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 379 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 321-379.
2 кн. од.
Приложение:
Наукове обґрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура. - Донецьк, 2009. - 365 арк. : табл., рис. Шифр ДС119228 дод.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ВА740933

Дейниченко, Григорій Вікторович.
Нові види копреципітатів та їх використання в харчових технологіях [Текст] : [монографія] / Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, В. М. Ветров. - Донецк : Донеччина, 2010. - 175 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-2495-14-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд


      
16.
ВА811726


Новий напрямок глибокої переробки харчової сировини [Текст] : [монографія] / Р. Ю. Павлюк [та ін.]. - Харків : Факт, 2017. - 380 с. : рис., табл. - (Серія: Інновації при переробці плодів, овочів і молока). - Бібліогр. в кінці ст. - 300 прим. - ISBN 978-966-637-846-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ВА753375

Липкан, Георгий Николаевич.
Пектинсодержащие лекарственные растения [Текст] : [монография] / Г. Н. Липкан. - К. : Балюк И. Б. [изд.], 2010. - 206 с. - Бібліогр.: с. 178-206. - 500 прим. - ISBN 978-611-530-030-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ВА749160

Кораблева, Ольга Анатольевна.
Пряности и приправы [Текст] / [О. А. Кораблева]. - К. : Юнівест медіа, 2011. - 193 с. : ил. - (Огородник представляет). - 10000 прим.
Авт. зазнач. у вих. відом.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
В353341/1

Липкан, Георгий Николаевич
Растения в медицине [Текст] : (энцикл. в 15 т.) / Г. Н. Липкан. - 2-е изд., перераб. и доп. - К. : Балюк И. Б., 2009 .
Т. 1. - 2009. - 345 с. - Бібліогр.: с. 132-334. - 500 прим. - ISBN 978-617-530-054-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
В353341/2

Липкан, Георгий Николаевич
Растения в медицине [Текст] : (энцикл. в 15 т.) / Г. Н. Липкан. - 2-е изд., перераб. и доп. - К. : Балюк И. Б. [изд.], 2009 .
Т. 2. - 2009. - 383 с. : портр. - 500 прим. - ISBN 978-611-530-017-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського