Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (10)Реферативна база даних (35)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.91$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 47
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
РА298508

Сидорченко, Олена Іванівна.
Дослідження перетворень біокомпонентів топінамбура і розробка на його основі технології розчинного порошку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Сидорченко Олена Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 24 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
СТ8964


Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
СТ8468


Загальний стандарт кодексу для фруктових соків та нектарів (CODEX STAN 247-2005, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-05-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 17 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС58054

Сидорченко, Елена Ивановна.
Исследование преобразований биокомпонентов топинамбура и разработка на его основе технологии растворимого порошка [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Сидорченко Елена Ивановна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1997. - 207 л. - л. 190-207

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА317695

Гунько, Сергій Миколайович.
Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.17.18 / Гунько Сергій Миколайович ; Національний ун-т "Києво-Могилянська академія". - К., 2002. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС72435

Гунько, Сергій Миколайович.
Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.17.18 / Гунько Сергій Миколайович ; Укр. акад. аграр. наук, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2001. - 206 арк. - арк. 127-143

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА326272

Москалюк, Інна Вікторівна.
Комплексна переробка яблук в консервовані продукти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Москалюк Інна Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2003. - 15 с7: рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС81350

Москалюк, Инна Викторовна.
Комплексная переработка яблок в консервированные продукты [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Москалюк Инна Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 255 л. - Библиогр.: л. 157-175

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
СТ5368


Консерви. Соки відновлені. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ-П 4159:2003 (у частині відновлених соків) ; Чинний від 2011-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III, 19 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА372995

Маяк, Віталій Іванович.
Наукове обґрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Маяк Віталій Іванович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 34 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ДС119750 з дод.

Маяк, Виталий Иванович.
Научное обоснование процессов и совершенствование оборудования производства концентрированных продуктов из плодоовощного сырья [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Маяк Виталий Иванович ; Харьк. гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2010. - 364 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 322-364.
2 кн. од.
Приложение:
Научное обоснование процессов и совершенствование оборудования производства концентрированных продуктов из плодоовощного сырья. - Х., 2010. - 308 л. : рис., табл. Шифр ДС119750 дод.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ДС45636

Снежкин, Юрий Федорович.
Научные основы разработки ресурсосберегающих теплотехнологий производства фруктово-ягодных порошков [Текст] : дис... д-ра техн.наук:05.14.04 ; 05.18.12 / Снежкин Юрий Федорович ; АН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1993. - 631 л.+ 235 л. прил. - л.:600-631
Две кн. единицы

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
Ва581289


Новые технологии витаминных углеводсодержащих фитодобавок и их использование в продуктах профилактического действия [Текст] / Р. Ю. Павлюк [и др.] ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания, Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - Х. : [б.в.] ; К. : [б.в.], 1997. - 290 с. - ISBN 5-7763-8314-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ДС58787

Овчарук, Володимир Олексійович.
Оптимізація процесу сушіння екстрактів із вмістом пектину [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Овчарук Володимир Олексійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 174 л. - л. 141-155

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА300695

Овчарук, Володимир Олексійович.
Оптимізація процесу сушіння екстрактів із вмістом пектину [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Овчарук Володимир Олексійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 25 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
СТ9338


Порошок із плодових вичавок. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ДС140466

Лозовская, Татьяна Сергеевна.
Разработка технологии консервированных фруктово-ягодных сиропов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Лозовская Татьяна Сергеевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2013. - 211 л. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 151-165.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ДС44159

Федоренченко, Лидия Алексеевна.
Разработка технологии концентрата из топинамбура [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Федоренченко Лидия Алексеевна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 198 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ДС57588

Коваленко, Елена Александровна.
Разработка технологии концентрирования вишневого и абрикосового соков методом блочного вымораживания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Коваленко Елена Александровна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1997. - 150 л. - л. 120-133

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ДС50220

Белоконь, Татьяна Ивановна.
Разработка технологии пектинового концентрата и консерированных продуктов на его основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Белоконь Татьяна Ивановна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 182 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського