Пошуковий запит: (<.>U=Л961.91$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 47
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | РА298508
Сидорченко, Олена Іванівна. Дослідження перетворень біокомпонентів топінамбура і розробка на його основі технології розчинного порошку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Сидорченко Олена Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 24 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | СТ8964
Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | СТ8468
Загальний стандарт кодексу для фруктових соків та нектарів (CODEX STAN 247-2005, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-05-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 17 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС58054
Сидорченко, Елена Ивановна. Исследование преобразований биокомпонентов топинамбура и разработка на его основе технологии растворимого порошка [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Сидорченко Елена Ивановна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1997. - 207 л. - л. 190-207
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | РА317695
Гунько, Сергій Миколайович. Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.17.18 / Гунько Сергій Миколайович ; Національний ун-т "Києво-Могилянська академія". - К., 2002. - 16 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ДС72435
Гунько, Сергій Миколайович. Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.17.18 / Гунько Сергій Миколайович ; Укр. акад. аграр. наук, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2001. - 206 арк. - арк. 127-143
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА326272
Москалюк, Інна Вікторівна. Комплексна переробка яблук в консервовані продукти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Москалюк Інна Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2003. - 15 с7: рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС81350
Москалюк, Инна Викторовна. Комплексная переработка яблок в консервированные продукты [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Москалюк Инна Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 255 л. - Библиогр.: л. 157-175
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | СТ5368
Консерви. Соки відновлені. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ-П 4159:2003 (у частині відновлених соків) ; Чинний від 2011-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III, 19 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | РА372995
Маяк, Віталій Іванович. Наукове обґрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Маяк Віталій Іванович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 34 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ДС119750 з дод.
Маяк, Виталий Иванович. Научное обоснование процессов и совершенствование оборудования производства концентрированных продуктов из плодоовощного сырья [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Маяк Виталий Иванович ; Харьк. гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2010. - 364 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 322-364. 2 кн. од. Приложение: Научное обоснование процессов и совершенствование оборудования производства концентрированных продуктов из плодоовощного сырья. - Х., 2010. - 308 л. : рис., табл. Шифр ДС119750 дод.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС45636
Снежкин, Юрий Федорович. Научные основы разработки ресурсосберегающих теплотехнологий производства фруктово-ягодных порошков [Текст] : дис... д-ра техн.наук:05.14.04 ; 05.18.12 / Снежкин Юрий Федорович ; АН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1993. - 631 л.+ 235 л. прил. - л.:600-631 Две кн. единицы
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | Ва581289
Новые технологии витаминных углеводсодержащих фитодобавок и их использование в продуктах профилактического действия [Текст] / Р. Ю. Павлюк [и др.] ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания, Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - Х. : [б.в.] ; К. : [б.в.], 1997. - 290 с. - ISBN 5-7763-8314-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | ДС58787
Овчарук, Володимир Олексійович. Оптимізація процесу сушіння екстрактів із вмістом пектину [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Овчарук Володимир Олексійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 174 л. - л. 141-155
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | РА300695
Овчарук, Володимир Олексійович. Оптимізація процесу сушіння екстрактів із вмістом пектину [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Овчарук Володимир Олексійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 25 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | СТ9338
Порошок із плодових вичавок. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ДС140466
Лозовская, Татьяна Сергеевна. Разработка технологии консервированных фруктово-ягодных сиропов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Лозовская Татьяна Сергеевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2013. - 211 л. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 151-165.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ДС44159
Федоренченко, Лидия Алексеевна. Разработка технологии концентрата из топинамбура [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Федоренченко Лидия Алексеевна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 198 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ДС57588
Коваленко, Елена Александровна. Разработка технологии концентрирования вишневого и абрикосового соков методом блочного вымораживания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Коваленко Елена Александровна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1997. - 150 л. - л. 120-133
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ДС50220
Белоконь, Татьяна Ивановна. Разработка технологии пектинового концентрата и консерированных продуктов на его основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Белоконь Татьяна Ивановна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 182 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |