Пошуковий запит: (<.>U=Л961.91$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 47
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС81057
Азаров, Алексей Вячеславович. Разработка технологий получения и холодильного хранения инулинсодержащего концентрата и его использование в пищевой промышленности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Азаров Алексей Вячеславович ; Одесская гос. академия холода. - О., 2003. - 203 л.: рис. - Библиогр.: л. 180-191
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА326723
Азаров, Олексій Вячеславович. Розробка технологій одержання і холодильного зберігання інулінвмістимого концентрату і його використання в харчовій промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Азаров Олексій Вячеславович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2003. - 19 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА291629
Білоконь, Тетяна Іванівна. Розробка технолоії пектинового концентрату та консервованих продуктів на його основі [Текст] : автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Білоконь Тетяна Іванівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС50220
Белоконь, Татьяна Ивановна. Разработка технологии пектинового концентрата и консерированных продуктов на его основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Белоконь Татьяна Ивановна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 182 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС67457
Бурдо, Алла Константиновна. Разработка технологии стабилизированного свекольного криоконцентрата [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бурдо Алла Константиновна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2000. - 196 л. - л. 167-179
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА310843
Бурдо, Алла Костянтинівна. Розробка технології стабілізованого бурякового кріоконцентрату [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бурдо Алла Костянтинівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 15 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА357826
Ващук, Тимофій Олександрович. Теплотехнологічні режими процесу концентрування томатопродуктів в роторно-пліковій випарній установці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ващук Тимофій Олександрович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС108040
Ващук, Тимофей Александрович. Теплотехнологические режимы процесса концентрирования томатопродуктов в роторно-пленочной выпарной установке [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ващук Тимофей Александрович ; Национальный ун-т пищевых технологий. - К., 2008. - 168 , [14]л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 147-159
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА339592
Гіджеліцький, Віталій Миколайович. Удосконалення технології концентрованого яблучного соку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Гіджеліцький Віталій Миколайович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ДС90623
Гіджеліцький, Віталій Миколайович. Удосконалення технології концентрованого яблучного соку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Гіджеліцький Віталій Миколайович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 196 арк.: рис., табл. - арк. 131-148
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА317695
Гунько, Сергій Миколайович. Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.17.18 / Гунько Сергій Миколайович ; Національний ун-т "Києво-Могилянська академія". - К., 2002. - 16 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС72435
Гунько, Сергій Миколайович. Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.17.18 / Гунько Сергій Миколайович ; Укр. акад. аграр. наук, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2001. - 206 арк. - арк. 127-143
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА326321
Деркач, Ірина Валеріївна. Технологія бета-каротинового концентрату та збагачених ним консервованих продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Деркач Ірина Валеріївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 18 с.: рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | ДС82847
Деркач, Ирина Валериевна. Технология бета-каротинового концентрата и обогащенных им консервированных продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Деркач Ирина Валериевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий, Государственный научно-исследовательский проектно-конструкторский ин-т "Консервпромкомплекс". - О., 2003. - 220 л.: рис. - Библиогр.: л. 151-165
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ВА702906
Домарецкий, Виталий Афанасьевич. Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по направлению 552400(260100) "Технология продуктов питания" и по спец. 270500 (260204) "Технология бродильных производств и виноделие" направления подгот. дипломиров. специалиста 655600(260200) "Производство продуктов питания из растительного сырья" / В. А. Домарецкий. - М. : Форум, 2007. - 444 с.: табл., рис. - (Высшее образование). - ISBN 978-5-91134-120-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ВС41831
Домарецький, В. А.. Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / В. А. Домарецький [и др.] ; ред. В. А. Домарецький ; Національний ун-т харчових технологій. - Вінниця : Нова книга, 2005. - 408 с.: рис. - Бібліогр.: с. 401-402. - ISBN 966-8609-02-6 На обкл. авт. не зазнач.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | СТ8964
Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | СТ8468
Загальний стандарт кодексу для фруктових соків та нектарів (CODEX STAN 247-2005, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-05-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 17 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ДС57588
Коваленко, Елена Александровна. Разработка технологии концентрирования вишневого и абрикосового соков методом блочного вымораживания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Коваленко Елена Александровна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1997. - 150 л. - л. 120-133
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | РА298371
Коваленко, Олена Олександрівна. Розробка технології концентрування вишневого та абрикосового соків методом блочного виморожування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Коваленко Олена Олександрівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |