Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (46)
Пошуковий запит: (<.>U=Л955.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС51129

Величко, Людмила Александровна.
Разработка ресурсосберегающей технологии творога повышенной пищевой ценности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Величко Людмила Александровна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 212 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС43591

Мордасов, Анатолий Григорьевич.
Совершенствование процесса получения сухого обезжиренного творога [Текст] : дис...канд.техн.наук в виде науч.докл.:05.18.12;03.00.23 / Мордасов Анатолий Григорьевич ; Воронежский технологический ин-т. - Воронеж, 1994. - 24 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС54253

Рыжкова, Таисия Николаевна.
Повышение качества творога с использованием методов биотехнологии [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Рыжкова Таисия Николаевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 99 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС81107

Недобийчук, Татьяна Владимировна.
Разработка технологии сушки творога во взвешенном слое [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Недобийчук Татьяна Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 186 л. - Библиогр.: л. 137-152

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС84009

Мінорова, Антоніна Володимирівна.
Розробка технології молочно-солодового десерту функціонального призначення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Мінорова Антоніна Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 166 арк.+ дод. - арк. 156-166

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС94205

Труфкати, Людмила Викторовна.
Разработка биотехнологии комбинированных молочно-растительных продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Труфкати Людмила Викторовна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 270 л.: рис. - Библиогр.: л. 160-186

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА292527

Величко, Людмила Олександрівна.
Розробка ресурсозберігальної технології сиру підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Величко Людмила Олександрівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 24 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА346984

Труфкаті, Людмила Вікторівна.
Розробка біотехнології комбінованих молочно-рослинних продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Труфкаті Людмила Вікторівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА326520

Недобійчук, Тетяна Володимирівна.
Розробка технології сушіння кисломолочного сиру в завислому шарі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Недобійчук Тетяна Володимирівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 17 с.: рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА360076

Онопрійчук, Олена Олександрівна.
Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Онопрійчук Олена Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 22 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА361496

Гурський, Петро Васильович.
Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Гурський Петро Васильович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА367521

Кострицька, Олена Олександрівна.
Удосконалення технології сиру кисломолочного із застосуванням високотемпературного оброблення молока [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кострицька Олена Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА331041

Мінорова, Антоніна Володимирівна.
Розробка технології молочно-солодового десерту функціонального призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Мінорова Антоніна Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
СТ2530


Вироби сиркові. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ДС112283

Кострицька, Олена Олександрівна.
Удосконалення технології сиру кисломолочного із застосуванням високотемпературного оброблення молока [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кострицька Олена Олександрівна ; УААН, Технол. ін-т молока та м'яса. - К., 2009. - 174 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 155-174.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ДС112142

Гурський, Петро Васильович.
Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Гурський Петро Васильович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 353 арк. - Бібліогр.: арк. 334-353

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
РА375383

Ворощук, Віктор Ярославович.
Гідродинамічні процеси обробки сиркових мас в роторно-вихровому емульсорі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ворощук Віктор Ярославович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 21 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
СТ4741


Напівфабрикати із сиру кисломолочного. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 1508-79 в частині вареників із кисломолочним сиром ; Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 17 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА379094

Ленерт, Світлана Олександрівна.
Формування якості овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ленерт Світлана Олександрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ДС121631

Ворощук, Віктор Ярославович.
Гідродинамічні процеси обробки сиркових мас в роторно-вихровому емульсорі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ворощук Віктор Ярославович ; Терноп. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя. - Т., 2010. - 163 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 128-142.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського