Пошуковий запит: (<.>U=Л912.42$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ECE/TRADE/387.
UNECE Standard on the marketing and commercial quality control of sweet peppers [Text] : explanatory brochure. - New York ; Geneva : UN, 2009. - iii, 74 p. : il. - ISBN 978-92-1-117009-2
Рубрики:
http://www.unece.org/fileadmin/DAM/publications/oes/Trade_Peppers.Compressed.pdf
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| |
|
| | |
|
2. | ВА783628
Біохімічні особливості перспективних сортів томатів для виробництва концентрованих продуктів [Текст] : монографія / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 128 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 113-128. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-305-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | СТ4283
Баклажани. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-05:1998, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 c. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА334101
Гончаренко, Геннадій Миколайович. Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гончаренко Геннадій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 17 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС85086
Гончаренко, Геннадий Николаевич. Разработка процессов безотходной переработки томатных овощей на предприятиях питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гончаренко Геннадий Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2004. - 263 л.: рис. - Библиогр.: л. 162-181
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА365882
Горєлков, Дмитро Вікторович. Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Горєлков Дмитро Вікторович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС145091
Горєлков, Дмитро Вікторович. Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Горєлков Дмитро Вікторович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2009. - 227 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 212-227.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ВА748021
Дейниченко, Григорій Вікторович. Удосконалення комбінованих способів переробки плодів баклажана та перцю солодкого [Текст] : монографія / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков. - Х. : [б. в.], 2011. - 224 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 200-223. - 500 прим. - ISBN 978-966-8765-33-9
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС99631
Ефименко, Елена Анатольевна. Технология получения биологически активной добавки при переработке бобов сои в соевое молоко [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Ефименко Елена Анатольевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 274 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 154-178
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ДС92861
Загорко, Надежда Петровна. Влияние способов хранения на качество плодов сладкого перца [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Загорко Надежда Петровна ; УААН, Нац. ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2006. - 292 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 147-170
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА379112
Камєнєва, Наталія Вікторівна. Формування споживних властивостей заморожених напівфабрикатів із томатних овочів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Камєнєва Наталія Вікторівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 18 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС128234
Камєнєва, Наталія Вікторівна. Формування споживних властивостей заморожених напівфабрикатів із томатних овочів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Камєнєва Наталія Вікторівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 185 арк. : рис., табл. Бібліогр. відсутня (в "Змісті" бібліогр. зазнач. на с. 186).
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА353467
Медведкова, Інна Ігорівна. Якість і збереженість свіжих тепличних томатів із застосуванням обробки плівкоутворювальною композицією [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Медведкова Інна Ігорівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | ДС103701
Медведкова, Инна Игоревна. Качество и сохраняемость свежих тепличных томатов с использованием обработки пленкообразующей композицией [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Медведкова Инна Игоревна ; Донецкий национальный ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2007. - 293 л. - Библиогр.: л. 202-220
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ВА792090
Одарченко, Дмитро Миколайович. Удосконалення оцінки якості томатоовочів та продуктів їх переробки [Текст] : монографія / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, В. І. Михайлик ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 177 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 107-123. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-356-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | СТ4278
Перць солодкий стручковий. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-28:2001, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | СТ4239
Продукти перероблення фруктів і овочів. Методи контролювання кольору томатопродуктів [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : [б.в.], 2009. - III, 9 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | РА403863
Сподар, Катерина Вікторівна. Удосконалення товарознавчої оцінки свіжих томатоовочів та формування споживних властивостей продуктів їх переробки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Сподар Катерина Вікторівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ДС143682
Сподар, Катерина Вікторівна. Удосконалення товарознавчої оцінки свіжих томатоовочів та формування споживних властивостей продуктів їх переробки [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Сподар Катерина Вікторівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 271 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 168-190.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ECE/TRADE/387
Стандарт ЕЭК ООН, касающийся сбыта и контроля товарного качества сладких стручковых перцев [Текст] : пояснительная брошюра. - Нью-Йорк ; Женева : ООН, 2009. - iii, 75 с. : ил. - ISBN 978-92-1-416021-2
Рубрики:
http://www.unece.org/fileadmin/DAM/trade/agr/promotion/Brochures/SweetPeppers_LowResolution_rus.pdf
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| |
| |