Пошуковий запит: (<.>U=Л91-309$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 125
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | РА452280
Фролова, Тетяна Володимирівна. Удосконалення способів зберігання томатних овочів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Фролова Тетяна Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 22 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ВА854052
Картоплярство: методи оцінки якості [Текст] / [Бондарчук А. А. та ін. ; за ред. А. А. Бондарчука, Т. М. Олійник] ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т картоплярства. - Вінниця : Нілан-ЛТД, 2021. - 455 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 438-454 . - 300 прим. - ISBN 978-966-924-921-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА453125
Худік, Людмила Миколаївна. Розроблення технології зберігання яблук ранньозимових сортів за післязбиральної обробки інгібітором етилену [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Худік Людмила Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 22 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ВА838912
Сич, Зеновій Деонизович. Післязбиральна доробка плодів, овочів і винограду [Текст] : підручник / Сич З. Д., Федосій І. О., Комар О. О. - Київ : Ямчинський О. В., 2019. - 564 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 551-564. - 100 прим. - ISBN 978-617-7804-65-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | РА440968
Томчик, Олена Миколаївна. Вдосконалення засобів зниження тепловитрат малих охолоджуваних об'єктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.14 / Томчик Олена Миколаївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2019. - 23 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ВА836750
Контроль якості впливу електромагнітних технологій на біологічні об'єкти [Текст] : монографія / М. П. Кунденко [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. Петра Василенка. - Харків : Панов А. М. [вид.], 2019. - 154 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 143-154. - 300 прим. - ISBN 978-617-7771-56-1
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВА840008
Обладнання складів для зберігання плодоовочевої та м'ясомолочної продукції [Текст] : навч. посіб. / Самойчук К. О. [та ін.] ; [Тавр. держ. агротехнол. ун-т ім. Дмитра Моторного]. - Мелітополь : Вид. будинок Мелітоп. міськ. друк., 2019. - 185 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 185. - 300 прим. - ISBN 978-966-197-644-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ВА846932
Музиченко, Володимир Андрійович. Обробка сільськогосподарської продукції в полі коронного розряду [Текст] / В. А. Музиченко ; [Нац. акад. аграр. наук України, Нац. наук. центр "Ін-т механізації та електрифікації сіл. госп-ва"]. - Київ : Аграрна наука, 2019. - 174, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 158-[175]. - 300 прим. - ISBN 978-966-540-461-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | СТ9715
Банани зелені. Настанови щодо умов визрівання (ISO 3959:1977, IDT) [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | СТ9731
Абрикоси. Настанови щодо зберігання в холодильній камері (ISO 2826:1974, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 4.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | СТ9752
Сливи. Настанови щодо зберігання в холодильній камері (ISO 6662:1983, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 4 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | РА433797
Сердюк, Марина Єгорівна. Наукові засади холодильного зберігання плодів з використанням обробки антиоксидантними речовинами [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Сердюк Марина Єгорівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2018. - 44 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА435439
Федюшко, Олександр Юрійович. Електромагнітний метод і технічні системи захисту плодів від грибкових хвороб [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.11.17 / Федюшко Олександр Юрійович ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. Петра Василенка. - Харків, 2018. - 23 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | СТ9607
Персики. Настанови щодо зберігання в холодильній камері (ISO 873:1980, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ВА829965
Грищенко, Володимир Олександрович. Типові технологічні процеси і холодильне обладнання для зберігання рослинної продукцій: моделювання, динамічні режими, керування [Текст] : монографія / Володимир Олександрович Грищенко. - Київ : Компринт, 2018. - 247 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 201-222. - 100 прим. - ISBN 978-966-929-762-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | РА437919
Заморська, Ірина Леонідівна. Теоретичне обгрунтування і розроблення технологій зберігання та консервування ягід суниці садової [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Заморська Ірина Леонідівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 40, [1] с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | СТ9835
Черешня та вишня. Настанова щодо зберігання та транспортування в умовах охолодження (ISO 7920:1984, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | СТ8653
Груші свіжі ранніх термінів достигання. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА427259
Прісс, Олеся Петрівна. Наукові основи зберігання плодових овочів з використанням обробки біологічно активними речовинами [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Прісс Олеся Петрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 43 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | СТ8792
Овочі. Методи фітопатологічного контролю в період зберігання [Текст]. - Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |