Пошуковий запит: (<.>K=М'ЯСО<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 154
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | РА376988
Бейдик, Наталія Миколаївна. Інноваційна діяльність підприємств на ринку екологічно чистої м'ясо-сальної продукції [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Бейдик Наталія Миколаївна ; Харк. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Х., 2010. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС123535
Бейдик, Наталія Миколаївна. Інноваційна діяльність підприємств на ринку екологічно чистої м'ясо-сальної продукції [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Бейдик Наталія Миколаївна ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава, 2010. - 243, [5] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 229-243.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | Р130389
Тумко, Ірина Миколаївна. Апетитні рулети. М'ясо, риба, овочі [Текст] / [Тумко І. М.]. - Харків : Віват, 2016. - 45, [2] с. : кольор. іл. - (Bon Appétit). - 8000 прим. - ISBN 978-617-690-514-1. - ISBN 978-617-690-523-3 (серія) Авт. зазнач. у вих. відом.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | Р126578
Саніна, Ірина Леонідівна. Апетитне м'ясо [Текст] / [Саніна Л. І.]. - Харків : Аргумент Принт : Віват, 2015. - 43 с. : кольор. іл. - (Найкращі рецепти) (Смачного). - 2500 прим. - ISBN 978-617-7203-75-8. - ISBN 978-617-7164-32-5 (серія) Авт. зазнач. у вих. відом.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | Р137602
Апетитне м'ясо на сковороді і в духовці [Текст] / [уклад. Романенко І. В.]. - Харків : Віват, 2021. - 45, [1] с. : кольор. іл. - (Готувати смачно). - 8100 прим. - ISBN 978-966-982-228-4. - ISBN 978-966-982-201-7 (серія)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА370119
Козак, Марія Романівна. Біологічні особливості імуноглобулінів крові та вміст фізіологічного пріону в мозку і селезінці мишей, яким тривалий час згодовували мозок і м'ясо-кісткове борошно [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.04 / Козак Марія Романівна ; Ін-т біології тварин УААН. - Л., 2010. - 16 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС112352
Козак, Марія Романівна. Біологічні особливості імуноглобулінів крові та вміст фізіологічного пріону в мозку і селезінці мишей, яким тривалий час згодовували мозок і м'ясо-кісткове борошно [Текст] : дис. ... канд. біол. наук : 03.00.04 / Козак Марія Романівна ; УААН, Ін-т біології тварин. - Л., 2009. - 133 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 110-133.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА346169
Чухліб, Євгеній Володимирович. Відгодівельні, м'ясо-сальні якості та окремі біологічні особливості свиней різного напрямку продуктивності [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.01 / Чухліб Євгеній Володимирович ; УААН, Ін-т свинарства ім. О. В. Квасницького. - Полтава, 2006. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС98486
Чухліб, Євгеній Володимирович. Відгодівельні, м'ясо-сальні якості та окремі біологічні особливості свиней різного напрямку продуктивності [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 06.02.01 / Чухліб Євгеній Володимирович ; Полтавська держ. аграрна академія. - Полтава, 2006. - 201 арк. - арк. 141-174
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | РА366779
Мороз, Світлана Іванівна. Вдосконалення ціноутворення на м'ясо худоби і птиці сільськогосподарських підприємств [Текст] : автореф. дис. канд.екон. наук: 08.00.04 / Мороз Світлана Іванівна ; Дніпропетровський держ. аграрний ун-т. - Д., 2009. - 20 с
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ДС115892
Мороз, Світлана Іванівна. Вдосконалення ціноутворення на м'ясо худоби і птиці сільськогосподарських підприємств [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Мороз Світлана Іванівна ; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т. - Д., 2009. - 207, [4] арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 188-207.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС152339
Дацюк, Інна Валеріївна. Використання преміксів інтермікс в годівлі свиней при вирощуванні на м'ясо [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02 / Дацюк Інна Валеріївна ; Вінниц. нац. аграр. ун-т, Білоцерків. нац. аграр. ун-т. - Вінниця, 2018. - 128, [40] арк. : табл. - Бібліогр.: арк. 109-125.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА433115
Дацюк, Інна Валеріївна. Використання преміксів інтермікс в годівлі свиней при вирощуванні на м'ясо [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02 / Дацюк Інна Валеріївна ; Білоцерк. нац. аграр. ун-т. - Біла Церква, 2018. - 19 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА428433
Скареднов, Дмитро Юрійович. Використання продукту поглибленої гідротермічної обробки сої при відгодівлі свиней на м'ясо [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02 / Скареднов Дмитро Юрійович ; Білоцерків. нац. аграр. ун-т. - Біла Церква, 2017. - 20 с. : табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ДС100289
Антонюк, Тетяна Андріївна. Вирощування бугайців на м'ясо за обмеженого використання незбираного молока [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 06.02.04 / Т.А.Антонюк ; Національний аграрний ун-т. - К., 2007. - 137 арк. - арк. 110-130
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | РА350620
Антонюк, Тетяна Андріївна. Вирощування бугайців на м'ясо за обмеженого використання незбираного молока [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.04 / Антонюк Тетяна Андріївна ; Національний аграрний ун-т. - К., 2007. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ВА722381
Бірта, Габріелла Олександрівна. Вплив генетичних та паратипічних факторів на якість м'ясо-сальної продукції свинарства [Текст] : монографія / Г. О. Бірта ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра товарознавства та експертизи продовольчих товарів. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2008. - 250 с.: табл. - Бібліогр.: с. 241-250. - ISBN 978-966-79-71-65-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | РА384506
Майстренко, Анатолій Никифорович. Вплив удосконалених адресних білково-вітамінно-мінеральних кормових добавок на продуктивність і м'ясо-сальні якості свиней в умовах Степу України [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02 / Майстренко Анатолій Никифорович ; Харк. держ. зоовет. акад. - Х., 2011. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ДС129698
Майстренко, Анатолій Никифорович. Вплив удосконалених адресних білково-вітамінно-мінеральних кормових добавок на продуктивність і м'ясо-сальні якості свиней в умовах Степу України [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02 / Майстренко Анатолій Никифорович ; Ін-т тваринництва центр. р-нів НААН України. - Д., 2011. - 187 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 169-187.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | РА304145
Біла, Тетяна Анатоліївна. Генотипічні особливості амінокислотного складу і якісних показників м'ясо- сальної продукції свиней різного напрямку продуктивності [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.01 / Біла Тетяна Анатоліївна ; Херсонський держ. аграрний ун-т. - Херсон, 1999. - 17 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |