Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (1)Наукова електронна бібліотека (2)Автореферати дисертацій (89)Реферативна база даних (418)
Пошуковий запит: (<.>K=М'ЯСО<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 154
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
РА376988

Бейдик, Наталія Миколаївна.
Інноваційна діяльність підприємств на ринку екологічно чистої м'ясо-сальної продукції [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Бейдик Наталія Миколаївна ; Харк. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Х., 2010. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС123535

Бейдик, Наталія Миколаївна.
Інноваційна діяльність підприємств на ринку екологічно чистої м'ясо-сальної продукції [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Бейдик Наталія Миколаївна ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава, 2010. - 243, [5] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 229-243.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
Р130389

Тумко, Ірина Миколаївна.
Апетитні рулети. М'ясо, риба, овочі [Текст] / [Тумко І. М.]. - Харків : Віват, 2016. - 45, [2] с. : кольор. іл. - (Bon Appétit). - 8000 прим. - ISBN 978-617-690-514-1. - ISBN 978-617-690-523-3 (серія)
Авт. зазнач. у вих. відом.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
Р126578

Саніна, Ірина Леонідівна.
Апетитне м'ясо [Текст] / [Саніна Л. І.]. - Харків : Аргумент Принт : Віват, 2015. - 43 с. : кольор. іл. - (Найкращі рецепти) (Смачного). - 2500 прим. - ISBN 978-617-7203-75-8. - ISBN 978-617-7164-32-5 (серія)
Авт. зазнач. у вих. відом.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
Р137602


Апетитне м'ясо на сковороді і в духовці [Текст] / [уклад. Романенко І. В.]. - Харків : Віват, 2021. - 45, [1] с. : кольор. іл. - (Готувати смачно). - 8100 прим. - ISBN 978-966-982-228-4. - ISBN 978-966-982-201-7 (серія)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Біологічні науки   
6.
РА370119

Козак, Марія Романівна.
Біологічні особливості імуноглобулінів крові та вміст фізіологічного пріону в мозку і селезінці мишей, яким тривалий час згодовували мозок і м'ясо-кісткове борошно [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.04 / Козак Марія Романівна ; Ін-т біології тварин УААН. - Л., 2010. - 16 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Біологічні науки   
7.
ДС112352

Козак, Марія Романівна.
Біологічні особливості імуноглобулінів крові та вміст фізіологічного пріону в мозку і селезінці мишей, яким тривалий час згодовували мозок і м'ясо-кісткове борошно [Текст] : дис. ... канд. біол. наук : 03.00.04 / Козак Марія Романівна ; УААН, Ін-т біології тварин. - Л., 2009. - 133 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 110-133.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА346169

Чухліб, Євгеній Володимирович.
Відгодівельні, м'ясо-сальні якості та окремі біологічні особливості свиней різного напрямку продуктивності [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.01 / Чухліб Євгеній Володимирович ; УААН, Ін-т свинарства ім. О. В. Квасницького. - Полтава, 2006. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ДС98486

Чухліб, Євгеній Володимирович.
Відгодівельні, м'ясо-сальні якості та окремі біологічні особливості свиней різного напрямку продуктивності [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 06.02.01 / Чухліб Євгеній Володимирович ; Полтавська держ. аграрна академія. - Полтава, 2006. - 201 арк. - арк. 141-174

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА366779

Мороз, Світлана Іванівна.
Вдосконалення ціноутворення на м'ясо худоби і птиці сільськогосподарських підприємств [Текст] : автореф. дис. канд.екон. наук: 08.00.04 / Мороз Світлана Іванівна ; Дніпропетровський держ. аграрний ун-т. - Д., 2009. - 20 с

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ДС115892

Мороз, Світлана Іванівна.
Вдосконалення ціноутворення на м'ясо худоби і птиці сільськогосподарських підприємств [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Мороз Світлана Іванівна ; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т. - Д., 2009. - 207, [4] арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 188-207.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ДС152339

Дацюк, Інна Валеріївна.
Використання преміксів інтермікс в годівлі свиней при вирощуванні на м'ясо [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02 / Дацюк Інна Валеріївна ; Вінниц. нац. аграр. ун-т, Білоцерків. нац. аграр. ун-т. - Вінниця, 2018. - 128, [40] арк. : табл. - Бібліогр.: арк. 109-125.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА433115

Дацюк, Інна Валеріївна.
Використання преміксів інтермікс в годівлі свиней при вирощуванні на м'ясо [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02 / Дацюк Інна Валеріївна ; Білоцерк. нац. аграр. ун-т. - Біла Церква, 2018. - 19 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА428433

Скареднов, Дмитро Юрійович.
Використання продукту поглибленої гідротермічної обробки сої при відгодівлі свиней на м'ясо [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02 / Скареднов Дмитро Юрійович ; Білоцерків. нац. аграр. ун-т. - Біла Церква, 2017. - 20 с. : табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ДС100289

Антонюк, Тетяна Андріївна.
Вирощування бугайців на м'ясо за обмеженого використання незбираного молока [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 06.02.04 / Т.А.Антонюк ; Національний аграрний ун-т. - К., 2007. - 137 арк. - арк. 110-130

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА350620

Антонюк, Тетяна Андріївна.
Вирощування бугайців на м'ясо за обмеженого використання незбираного молока [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.04 / Антонюк Тетяна Андріївна ; Національний аграрний ун-т. - К., 2007. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ВА722381

Бірта, Габріелла Олександрівна.
Вплив генетичних та паратипічних факторів на якість м'ясо-сальної продукції свинарства [Текст] : монографія / Г. О. Бірта ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра товарознавства та експертизи продовольчих товарів. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2008. - 250 с.: табл. - Бібліогр.: с. 241-250. - ISBN 978-966-79-71-65-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
РА384506

Майстренко, Анатолій Никифорович.
Вплив удосконалених адресних білково-вітамінно-мінеральних кормових добавок на продуктивність і м'ясо-сальні якості свиней в умовах Степу України [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02 / Майстренко Анатолій Никифорович ; Харк. держ. зоовет. акад. - Х., 2011. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ДС129698

Майстренко, Анатолій Никифорович.
Вплив удосконалених адресних білково-вітамінно-мінеральних кормових добавок на продуктивність і м'ясо-сальні якості свиней в умовах Степу України [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02 / Майстренко Анатолій Никифорович ; Ін-т тваринництва центр. р-нів НААН України. - Д., 2011. - 187 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 169-187.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
РА304145

Біла, Тетяна Анатоліївна.
Генотипічні особливості амінокислотного складу і якісних показників м'ясо- сальної продукції свиней різного напрямку продуктивності [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.01 / Біла Тетяна Анатоліївна ; Херсонський держ. аграрний ун-т. - Херсон, 1999. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського