Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (14)
Пошуковий запит: (<.>A=Домарецький В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18

      
1.
ВА568024


Виноградарство і виноробство (на фермерських господарствах, малих підприємствах і в домашніх умовах) [Текст] : навч. посібник для студ. спец. "Технологія бродильних виробництв і виноробство" / Ф. Малик [и др.] ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1995. - 303 с. - ISBN 5-7763-1841-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ВА562053


Російсько-український термінологічний словник [Текст] : для студ. спец. "Технологія продуктів бродіння та виноробство" / В. А. Домарецький [та ін.] ; Український ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1994. - 138 с. - ISBN 5-7763-1872-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ВА595095

Домарецький, Віталій Афанасійович.
Технологія солоду та пива [Текст] : підручник для студ. вищих закл. освіти, що навч. за спец. "Технологія бродильних виробництв і виноробства" / В. А. Домарецький. - К. : Урожай, 1999. - 542 с.: рис. - ISBN 966-05-0141-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ВА601949


Вступ до харчової технології та інженерії (виноробство) [Текст] : навч. посіб. для студ. вищих навч. закл. / Є. П. Шольц- Куліков [и др.] ; заг. ред. Є. П. Шольц- Куліков ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : УДУХТ, 2000. - 92 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА638407


Хімія і біохімія вина. Лабораторний практикум [Текст] : навч. посібник для студ. вищих закл. освіти, які навч. за спец. "Технологія бродильних виробництв і виноробство" / В. О. Русаков [та ін.] ; ред. Є. П. Шольц-Куликов ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : УДУХТ, 2001. - 224 с.: рис. - Бібліогр.: с. 217-220

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
Р99423


Актуальні проблеми виноробства [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни, виконання курсового проекту і контрольної роботи для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" спеціалізації "Виноробство" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної і заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. А. Домарецький, А. М. Куц. - Х. : НУХТ, 2003. - 23 с. - Бібліогр.: с. 22-23

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ВА643384

Домарецький, Віталій Афанасійович.
Технологія харчових продуктів [Текст] : підручник для студ. вищих навч. закл. / В. А. Домарецький [и др.] ; ред. А. І. Українець ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2003. - 572 с. - Бібліогр.: с. 558-562. - ISBN 966-612-027-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд


      
8.
Р100375


Актуальні проблеми технології пивоварного і безалкогольного виробництв [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни, викон. контр. робіт і курс. проекту для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв і виноробство" напрямку 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. А. Домарецький, А. Є. Мелетьєв. - К. : НУХТ, 2003. - 13 с. - Бібліогр.: с. 13

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ВС38825


Технологія спирту [Текст] : підруч. для студ. вищих навч. закл. / В. О. Маринченко [та ін.] ; ред. В. О. Маринченко ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2003. - 495 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 494-495. - ISBN 966-8213-01-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
Р104045


Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання курсової роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв та виноробство" напряму 0917 "Харчова технологія і інженерія" денної і заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. А. Домарецький [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 40 с.: табл. - Бібліогр.: с. 33-39

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ВС41831

Домарецький, В. А..
Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / В. А. Домарецький [и др.] ; ред. В. А. Домарецький ; Національний ун-т харчових технологій. - Вінниця : Нова книга, 2005. - 408 с.: рис. - Бібліогр.: с. 401-402. - ISBN 966-8609-02-6
На обкл. авт. не зазнач.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ВА732462


Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : навч. посіб. за напрямом "Харчова технологія та інженерія" / Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук., проф. Товажнянського Л. Л. ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х. : НТУ"ХПІ", 2010. - 719 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 712-714. - 300 прим. - ISBN 978-966-593-825-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ВА734109


Загальні технології харчових виробництв [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготов. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / [А. І. Українець та ін.] ; за наук. ред.: проф. М. М. Калакури та проф. Л. Ф. Романенко ; Відкр. міжнар. ун-т розв. людини "Україна". - К. : [Університет "Україна"], 2010. - 814 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 810-813. - 300 прим. - ISBN 978-966-388-318-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ВА742960


Біологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій [Текст] : монографія / [В. А. Домарецький та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. Домарецького В. А. ; Нац. ун- харч. технологій. - К. : Фенікс, 2011. - 696 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 689-691. - 1000 прим. - ISBN 978-966-651-889-0. - ISBN 978-966-651-899-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ВА756191


Основи технології та ресурсоенергозбереження в харчовій промисловості [Текст] : [монографія] / В. А. Домарецький [та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. В. А. Домарецького ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Фенікс, 2011. - 573 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 563-567. - 1000 прим. - ISBN 978-966-651-972-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВА764927


Винний туризм [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / С. В. Іванов [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Кам'янець-Подільський : Сисин О. В. : Абетка, 2012. - 471 с. : рис., табл., кольор. іл. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим. - ISBN 978-617-539-129-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ВА772951


Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за освіт.-проф. прогр. підготов. спеціалістів та магістрів зі спец. "Технології продуктів бродіння і виноробства" / [С. В. Іванов та ін.] ; за заг. ред. д-ра хім. наук, проф. С. В. Іванова ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : НУХТ, 2012. - 487 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 478-481. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-130-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ВА867592


Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : підруч. для студентів ВНЗ / С. В. Іванов [та ін.] ; за ред. д-ра хім. наук, проф. С. В. Іванова ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2013. - 430 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 423-424. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-136-6
130 Нац. ун-ту харч. технологій.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського