Пошуковий запит: (<.>U=Л955.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС51129
Величко, Людмила Александровна. Разработка ресурсосберегающей технологии творога повышенной пищевой ценности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Величко Людмила Александровна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 212 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС43591
Мордасов, Анатолий Григорьевич. Совершенствование процесса получения сухого обезжиренного творога [Текст] : дис...канд.техн.наук в виде науч.докл.:05.18.12;03.00.23 / Мордасов Анатолий Григорьевич ; Воронежский технологический ин-т. - Воронеж, 1994. - 24 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС54253
Рыжкова, Таисия Николаевна. Повышение качества творога с использованием методов биотехнологии [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Рыжкова Таисия Николаевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 99 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС81107
Недобийчук, Татьяна Владимировна. Разработка технологии сушки творога во взвешенном слое [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Недобийчук Татьяна Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 186 л. - Библиогр.: л. 137-152
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС84009
Мінорова, Антоніна Володимирівна. Розробка технології молочно-солодового десерту функціонального призначення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Мінорова Антоніна Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 166 арк.+ дод. - арк. 156-166
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ДС94205
Труфкати, Людмила Викторовна. Разработка биотехнологии комбинированных молочно-растительных продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Труфкати Людмила Викторовна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 270 л.: рис. - Библиогр.: л. 160-186
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА292527
Величко, Людмила Олександрівна. Розробка ресурсозберігальної технології сиру підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Величко Людмила Олександрівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 24 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА346984
Труфкаті, Людмила Вікторівна. Розробка біотехнології комбінованих молочно-рослинних продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Труфкаті Людмила Вікторівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА326520
Недобійчук, Тетяна Володимирівна. Розробка технології сушіння кисломолочного сиру в завислому шарі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Недобійчук Тетяна Володимирівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 17 с.: рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | РА360076
Онопрійчук, Олена Олександрівна. Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Онопрійчук Олена Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 22 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА361496
Гурський, Петро Васильович. Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Гурський Петро Васильович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 17 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | РА367521
Кострицька, Олена Олександрівна. Удосконалення технології сиру кисломолочного із застосуванням високотемпературного оброблення молока [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кострицька Олена Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА331041
Мінорова, Антоніна Володимирівна. Розробка технології молочно-солодового десерту функціонального призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Мінорова Антоніна Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | СТ2530
Вироби сиркові. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ДС112283
Кострицька, Олена Олександрівна. Удосконалення технології сиру кисломолочного із застосуванням високотемпературного оброблення молока [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кострицька Олена Олександрівна ; УААН, Технол. ін-т молока та м'яса. - К., 2009. - 174 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 155-174.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ДС112142
Гурський, Петро Васильович. Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Гурський Петро Васильович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 353 арк. - Бібліогр.: арк. 334-353
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | РА375383
Ворощук, Віктор Ярославович. Гідродинамічні процеси обробки сиркових мас в роторно-вихровому емульсорі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ворощук Віктор Ярославович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 21 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | СТ4741
Напівфабрикати із сиру кисломолочного. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 1508-79 в частині вареників із кисломолочним сиром ; Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 17 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА379094
Ленерт, Світлана Олександрівна. Формування якості овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ленерт Світлана Олександрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ДС121631
Ворощук, Віктор Ярославович. Гідродинамічні процеси обробки сиркових мас в роторно-вихровому емульсорі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ворощук Віктор Ярославович ; Терноп. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя. - Т., 2010. - 163 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 128-142.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |