Бази даних

Віртуальна довідка - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (66)Автореферати дисертацій (632)Реферативна база даних (5361)Книжкові видання та компакт-диски (1162)Журнали та продовжувані видання (19)
Пошуковий запит: (<.>K=КОНДИТЕРСК$<.>+<.>K=ЖИР$<.>+<.>K=ГИДРОЖИР$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
 Запитує:           Оксана (02.03.2011)
 Тема запиту:    Начинки жировые
2.
 Запитує:           Анастасия (02.10.2013)
 Тема запиту:    Добрый день, ищу книгу: Максимов, А.С. Лабораторный практикум по реологии сырья, полуфабрикатов и готовых изделий хлебопекарного, кондитерского и макаронного производств / А.С. Максимов, В.Я. Черных. – М.: Издательский комплекс МГУПП, 2004. – 163 с. ИЛИ: Реология пищевых продуктов лабораторный практикум : учебник Максимов А. С., Черных В. Я. Сведения об издании: Санкт-Петербург ГИОРД 2006. Есть ли она У Вас в фонде? И возможно ли сделать ее ксерокопию? Спасибо
3.
 Запитує:           Євген (09.06.2016)
 Тема запиту:    Добрий день! Цікавить список літератури на тему: Сафлор красильний. (технологія вирощування, жирно-кислотний склад олії). Заздалегідь дякую
4.
 Запитує:           Інна (20.11.2018)
 Тема запиту:    Номенклатура та класифікації реактивів для біохімічних досліджень. Основні розрахунки в біохімічних дослідженнях. Хроматографія у тонкому шарі. Якісний та кількісний аналіз жирних кислот, ліпідів тварин методом газорідинної хроматографії. Імуноелектрофорез. Ізотахофорез.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського