Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 84
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Запитує: Добрая (11.11.2010) Тема запиту: Цукровий комплекс України |
Ключові слова: цукор -- цукровий комплекс -- цукрова промисловість Видання є в НБУВ: ВА694057 Корнієнко Сергій Іванович, Балан Василь Миколайович, Петриченко Сергій Миколайович. Виробництво насіння цукрових буряків у Східному Лісостепу України: агротехнол. проект. — К. : Нічлава, 2007. — 158с, ВА584818 Мних, Євген Володимирович. Побудова сучасного оперативного обліку й аналізу витрат цукрового виробництва [Текст] / Є. В. Мних, Н. А. Свелеба. - Львів : Світ, 1998. - 145 с. , ВА591850 Правила охорони праці в цукровому виробництві [Текст] : ДНАОП 1.8.10 - 1.24 - 96 / Державний комітет України по нагляду за охороною праці. - К. : [б.в.], 1997. - 303 с. , В343747/Кн. . Наукові основи виробництва цукрових буряків та інших культур бурякової сівозміни в сучасних економічних та екологічних умовах [Текст] : зб. наук. пр. / відп. ред. М. В. Роїк ; УААН, Інститут цукрових буряків. - К., 1998 - ., В343747/Кн. 2 Наукові основи виробництва цукрових буряків та інших культур бурякової сівозміни в сучасних економічних та екологічних умовах [Текст] : зб. наук. пр. / відп. ред. М. В. Роїк ; УААН, Інститут цукрових буряків. - К., 1998 - ., ВА604068 Технологічна якість цукрових буряків та підвищення ефективності виробництва цукру [Текст] / В. М. Мількевич [та іт.]. – К. : Український іто соціологічний центр, 2000. – 131 с., ВА613730 Технологічний облік у цукровому виробництві [Текст] : навч. Посібник для студ. Вищих навч. Закл., що навчаються за спец. «Технологія цукристих речовин» / Н. І. Штангеєва [та н.] ; Український держ. Ун-т харчових технологій. – К. : РВЦ УДУХТ, 2001. – 171 с., ВА636846 Варченко, О. М. Досвід економічної ефективності виробництва цукрових буряків у Великобританії та його використання в Україні [Текст] / О. М. Варченко. - К. : УАЕ УААН, 2001. - 55 с, ВА708960 Основи теплотехнології цукрового виробництва [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ ІІІ і IV рівнів акредитації, які навчаються за спец. "Теплоенергетика" / М. О. Прядко [та ін.]. - Вінниця : Нова книга, 2007. - 295 с. - Бібліогр.: с. 295., ВА724958 Мацебера, Анатолій Григорович. Насіння цукрових буряків. Проблеми теорії та практики виробництва, підготовки, використання насіння цукрових буряків в Україні [Текст] : довідник / А. Г. Мацебера, В. М. Маласай. – Ніжин : Аспект-Поліграф, 2007. – 180, [92] с., ВА706096 Вирощування і переробка цукрових буряків з високими якісними показниками: матеріали наради 5 берез. 2008 р. / Ін-т цукр. буряків УААН, Нац. асоц. цукровиків України "Укрцукор". — К.: ІВЦ АЛКОН НАН України, 2008. — 68 c. , Ж70621 Збірник наукових праць. Вип. 1 / Ред.: М.В. Роїк; УААН. Ін-т цукр. буряків. — К., 1999. — 202 с. , Ж70944 Сучасний стан та тенденції динаміки цукровиробництва по регіонах України / Н.М. Білоус // Екон.-мат. моделювання соц.-екон. систем. — 2005. — N 10. — С. 149-158., Ж69944 Цукор і бурякоцукрове виробництво: історія виникнення і становлення / С.В. Філоненко // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. — 2008. — N 3. — С. 53-59. , ВА690475 Цукробурякове виробництво України: проблеми відродження, перспективи розвитку: моногр. / П.Т. Саблук, М.Ю. Коденська, В.І. Власов, Н.М. Василець, М.Ю. Мироненко; ННЦ "Ін-т аграр. економіки". — К., 2007. — 390 c. Наукові матеріали Реструктуризація цукрового комплексу України, СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ БУРЯКОЦУКРОВОЇ ГАЛУЗІ У НОВОМУ ВИРОБНИЧОМУ СЕЗОНІ, З А К О Н У К Р А Ї Н И Про державне регулювання виробництва і реалізації цукру , Цукрова галузь України на межі знищення, Цукрова промисловість України: стан та перспективи розвитку, Україна: на ринку залишаються лише ті, хто вміє виробляти продукт по конкурентним і економічно обґрунтованим цінам, ВАТ "Цукровий союз "Укррос": в існуючих реаліях найважливіше втриматися на плаву
|
| 2. |
Запитує: Деньга (22.11.2010) Тема запиту: Очистка води |
| 3. |
Запитує: Юркевич (26.11.2010) Тема запиту: Физика полимеров |
Ключові слова: ФІЗИКА -- полимеры Видання є в НБУВ: : В350898 Александров Анатолий Петрович. Собрание научных трудов: в 5 т. / РАН ; Федеральное агентство по атомной энергетике; Российский научный центр "Курчатовский ин-т" / Ю.С. Осипов (председ.редкол. ), П.А. Александров (сост.) — М. : Наука, 2006., ВА667283 Булавін Леонід Анатолійович, Забашта Юрій Федосійович, Свечнікова Оксана Сергіївна. Фізика полімерів: Навч. посібник / Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. — К. : ВПЦ "Київський університет", 2004. — 129с. : рис. — Бібліогр.: с. 129. —, ВА566571 Ергожин Едил Ергожаевич, Курманалиев Мусрепбек Курманалиевич. Полимеры на основе краун- соединений / НАН Республики Казахстан; Институт химических наук им. А.Б.Бектурова. — Алматы : Гылым, 1994. — 270с. , ВА584706 Негодяев Николай Дмитриевич, Глухих Виктор Владимирович, Матерн Анатолий Иванович. Полимеры - химия и жизнь: Краткий путеводитель по миру полимерных материалов / Уральский гос. технический ун-т / В.Г. Бурындин (ред.). — Екатеринбург, 1996. — 161с. — ISBN 5-230-17236-3., ВА694351 Сухарева Лидия Алексеевна, Яковлев Вячеслав Сергеевич. Полимеры в производстве тароупаковочных материалов: учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по направлениям 240500 - хим. технология высокомолекуляр. соединений и полимер. материалов (240502 - технология перераб. пласт. масс и эластомеров); 261200 - технология полигр. и упаковоч. пр-ва (261201 -технология и дизайн упаковоч. пр-ва) — М. : ДеЛи принт, 2005., : ВА575897 Шленский Орест Федорович, Афанасьев Николай Владимирович, Шашков Анатолий Герасимович. Терморазрушение материалов ; Полимеры и композиты при интенсивном нагреве: Учеб. пособие для студ. высш. техн. учеб. заведений. — М. : Энергоатомиздат, 1996. — 288с. , ВА688984 Штильман Михаил Исаакович. Полимеры медико-биологического назначения: учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по спец. 250500 "Химическая технология высокомолекулярных соединений". — М. : Академкнига, 2006. — 399с. —, ВА669273 Болтон Уильям. Конструкционные материалы: металлы, сплавы, полимеры, керамика, композиты: Карманный справочник. — М. : Издательский дом "Додэка-XXI", 2004 Физика полимеров, Институт химии высокомолекулярных соединений, Раздел 8. Прочность и износ полимерных материалов, http://pda.coolreferat.com/%D0%A5%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%8F_%D0%B8_%D1%84%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D0%BA%D0%B0_%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2_2
|
| 4. |
Запитує: Деньга (22.12.2010) Тема запиту: виробництво барвників |
Ключові слова: БАРВНИКИ -- ВИРОБНИЦТВО Видання є в НБУВ: РА353371 Коваленко, Наталія Олександрівна. Розробка технології карамельних барвників із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Коваленко Наталія Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 18 с., Ж21854 Несимметричные полиметиновые красители / А.Я. Ильченко // Укр. хим. журн. — 2005. — 71, N 7-8. — С. 103-107. , ДС56620 Силин, Алексей Витальевич. Синтез и спектральные исследования дихромофорных красителей кумаринового ряда [Текст] : дис... канд. хим. наук: 02.00.03 / Силин Алексей Витальевич ; Харьковский гос. ун-т. - Х., 1998. - 108 с., СТ355 ДСТУ 3845-99. Барвники натуральні харчові: Технічні умови. — На заміну ОСТ 18-405-83; Введ. 2000.01.01.- Офіц. вид. — К. : Держстандарт України, 1999. — ІІІ, 13с., РА374200 Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Н.О. Коваленко; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2010. — 19 с. Розроблення технології виробнийтво натурального харчового барвника з виноградних вичавок при використанні віброекстрагування, ПРОИЗВОДСТВО И ПРИМЕНЕНИЕ КИСЛОТНЫХ МЕТАЛЛОСОДЕРЖАЩИХ КРАСИТЕЛЕЙ КАК ТОКСИКОЛОГО ГИГИЕНИЧЕСКАЯ ПРОБЛЕМА, Технология изготовления лазерных красителей, Барвники
|
| 5. |
Запитує: Деньга (12.01.2011) Тема запиту: зберігання зерна |
Ключові слова: зберігання зерна Видання є в НБУВ: СТ2475/Ч. 1 Зберігання зернових та бобових [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006 - . - (Національний стандарт України)., СТ2475/Ч. 2 Зберігання зернових та бобових [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006 - . - (Національний стандарт України)., СТ2475/Ч. 3 Зберігання зернових та бобових [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006 - . - (Національний стандарт України)., ДС100974 Насіковський, Володимир Анатолійович. Технологічні властивості зерна пшениці залежно від режимів сушіння та зберігання [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 06.01.15 / Насіковський Володимир Анатолійович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2007. - 184 арк. - арк. 146-163. - , РА368716 Ящук, Надія Олександрівна. Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінов зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.01.15 / Ящук Надія Олександрівна ; Національний ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2009. - 20 с. Зміна якості зерна ячменю залежно від умов та тривалості зберігання, ВИКОРИСТАННЯ АКТИВНОГО ВЕНТИЛЮВАННЯ ПРИ ЗБЕРІГАННІ ЗЕРНА, Словник законодавчих термінів Зберігання зерна, Зберігання зерна , Способи зберігання зернових мас , Післязбиральна обробка зерна пшениці та методи підвищення його якості, Зберігання зерна. Технологія зберігання зернових, Зберігання зерна в металевих сховищах
|
| 6. |
Запитує: Добра (13.01.2011) Тема запиту: Пектин. Виробництво пектину. |
Ключові слова: Пектин -- Виробництво пектину Видання є в НБУВ: ВА693219 Донченко Людмила Владимировна, Фирсов Георгий Георгиевич. Пектин: основные свойства и применение: монография. — М. : ДеЛи принт, 2007. — 275с., ВА624877 Ильина Ирина Анатольевна. Научные основы технологии модифицированных пектинов. — Краснодар, 2001. — 311 с. : рис. — Библиогр.: с. 284-307., ВА598017 Збірник рецептурних страв (технологічних карт) з використанням добавок радіозахисного призначення: альгінат натрію, еламін, зостера, спіруліна, пектин, кріопорошки, висівки пшеничні, зародки пшениці, продукти ЄСО, чорний харчовий альбумін / Київський держ. торговельно- економічний ун-т / М.І. Пересічний (заг.кер.розробкою). — К. : Медекол МНІЦ БІО-ЕКО, 1999. — 270с., Р79806 Пектин і пектинопродукти: Бібліогр. покажчик / Український держ. ун-т харчових технологій / Н.В. Плотникова (уклад.), О.Б. Реуцька (уклад.). — К., 1996. — 30с., СТ4619 ДСТУ 6088:2009. Пектин. Технічні умови. — Вид. офіц. — К. : Держспоживстандарт України, 2009. — ІІІ, 27с. — (Національний стандарт України). — Бібліогр.: с.26-27., Ж29432 Мікроструктура водних розчинів пектину / Т.О. Рашевська, І.С. Гулий, А.І. Українець // Харч. пром-сть. — 2004. — N 3. — С. 20-22, Ж28852/б. Накопичення пектинових речовин у плодах і листках нектарина у процесі вегетації / Г. Корнільєв, В. Єжов // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол. — 2010. — Вип. 52. — С. 172-178. , Ж69879 Накопичення токсичних елементів у процесі вилучення пектину з біохімічно підготовленої сировини / О.В. Кушнір, І.О. Крапивницька // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. — 2008. — N 24. — С. 56-57., Ж14162 Оптимизация тепломассообменных условий получения биополимеров пектина лечебно-оздоровительного назначения / Б.Н. Процышин, Р.Ш. Вайнберг, С.А. Богданов // Пром. теплотехника. — 2009. — 31, N 6. — С. 85-94. , Ж14162 Особенности тепломассообменной обработки несушеного пектиносодержащего сырья / Р.Ш. Вайнберг, С.А. Богданов, Н.Д. Буцкий, П.В. Гордиенко // Пром. теплотехника. — 2001. — 23, N 6. — С. 77-80, Ж69879 Стан і перспективи розвитку виробництва пектину в Україні / О.М. Яцунь // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій. — 1999. — N 5. — С. 103-104. , ВА717407 Теоретичні основи технології харчових виробництв: текст лекцій / Г.Є. Поліщук; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 106 с, Ж29126/маш. . Ультразвукові кавітаційні апарати для реалізації екологічно безпечної технології вилучення пектину з вторинної рослинної сировини / О.Ф. Луговський, І.М. Берник // Вісн. Нац. техн. ун-ту України "КПІ". Сер. Машинобудування. — 2010. — Вип. 58. — С. 82-86., Ж14162 Энергоэкономное бесспиртовое производство биополимеров пектиновых веществ / Р.Ш. Вайнберг, Б.Н. Процышин, С.А. Богданов, В.И. Грабошникова // Пром. теплотехника. — 2010. — 32, N 1. — С. 71-81. АНАЛІЗ ПРОЦЕСУ ЕКСТРАГУВАННЯ ПЕКТИНОВИХ РЕЧОВИН ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ, Информации по пектинам, ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА АПРОБАЦІЯ МЕТОДИКИ ОТРИМАННЯ ПЕКТИНУ З ЯБЛУЧНИХ ВИЧАВОК, Механізована лінія для виготорвлення пектиновмісних паст лікувально-профілактичного призначення, Проблеми впровадження технологій з виробництва пектину, СПОСІБ ОТРИМАННЯ ПЕКТИНОВОГО ЕКСТРАКТУ З ВІДХОДІВ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ, НАКОПИЧЕННЯ ПЕКТИНОВИХ РЕЧОВИН У ПЛОДАХ І ЛИСТКАХ НЕКТАРИНА У ПРОЦЕСІ ВЕГЕТАЦІЇ, ПОРОШОК ІЗ ХУРМИ – ПРОДУКТ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, Пектиновые вещества, Безвідходні технології
|
| 7. |
Запитує: Деньга (24.01.2011) Тема запиту: клейковина муки |
Ключові слова: Мука -- клейковина Видання є в НБУВ: ДС105213 Усова, Зоя Василівна. Поліморфізм високомолекулярних глютенінів в селекції озимої м'якої пшениці на якість зерна для умов Лісостепу України [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 06.01.05 / Усова Зоя Василівна ; Інститут рослинництва ім. В.Я.Юр'єва УААН. - Х., 2008. УЛУЧШЕНИЕ КАЧЕСТВА КЛЕЙКОВИНЫ И ТЕСТА ИЗ СЛАБОЙ МУКИ, Клейковина, Глютен, Повышение хлебопекарных свойств пшеничной муки с клейковиной ІІІ группы качества, Сухая пшеничная клейковина ДП с ИИ «Титан-Днепр» является одним из крупнейших поставщиков сухой пшеничной клейковины в Украине., Клейковина, Тест: мука. , Клейковина, Качество муки, Как определить клейковину пшеничной муки в домашних условиях?
|
| 8. |
Запитує: Добра (24.01.2011) Тема запиту: Виробництво свинини в Україні |
Ключові слова: Виробництво свинини -- Свинокомплекс Видання є в НБУВ: ВА651470 Виробництво та переробка свинини у домашньому господарстві [Текст] : наук.-практ. посібник / В. С. Лінник [та ін.] ; УААН, Інститут тваринництва. - Х. : [б.в.], 2003. - 123 с., ВА722367 Бірта, Габріелла Олександрівна. Свинарство [Текст] : монографія / Г. О. Бірта ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра товарознавства та експертизи продовольчих товарів. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 176 с, В348650/Вип. 8 Племінне свинарство Сумщини: історія та сучасність [Текст] / УААН, Державна наукова сільськогосподарська бібліотека, Полтавська держ. аграрна академія. - Полтава., ВА639541 Свинарство і технологія виробництва свинини [Текст] : підручник для підгот. фахівців у агр. вищ. навч. закл. III-IV рівнів акредитації із спец. "Зооінженерія" / В. І. Герасимов [та ін.] ; ред. В. І. Герасимов. - 2. вид., доп. і перероб. - Х. : Еспада, 2003. - 446 с, Ж14378 Виробництво беконної свинини на Полтавщині / В.М. Нагаєвич // Вісн. аграр. науки. — 2006 — N 1. — С. 68-71., РА333268 Економічна ефективність крупнотоварного виробництва свинини: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.02 / Т.М. Одінцова; Харк. нац. аграр. ун-т ім. В.В.Докучаєва. — Х., 2004. — 20 с. , Ж69944 До історії розвитку свинарства в Україні / В.М. Нагаєвич // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту. — 1999. — N 1. — С. 31-34. , Ж14378 Економічний стан виробництва та реалізації свинини в Україні / С.І. Михайлов // Вісн. аграр. науки. — 2000. — N 6. — С. 69-71., Ж69836 Ефективність виробництва свинини у сільськогосподарських формуваннях / Т.В. Алексійчук // Наук. вісн. Нац. аграр. ун-ту. — 2001. — Вип. 44. — С. 218-220. , ВА712264 М'ясні генотипи свиней південного регіону України: монографія / В.С. Топіха, Р.О. Трибрат, С.І. Луговий, О.А. Коваль, В.Я. Лихач, В.А. Волков. — Миколаїв, 2008. — 350 с. , Ж70535 Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького = Scientific Messenger of Lviv National Academy of Veterinary Medicine named after S.Z.Gzhytskyj. Т. 6 (N 4), ч. 1 / Ред.: Р.Й. Кравців. — Л., 2004. — 114 с., Ж69596 Новітні технології в свинарстві - сучасний стан і перспективи: міжнар. наук.-практ. конф., 2007 р., Харків / Ред.: В.О. Головко. — Х.: Золоті сторінки, 2007. — 198 с, Ж69944 Продуктивність і забійні якості свиней у разі згодовування кормів, збагачених БВК "Мультигейн" / В.Л. Марченко // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту. — 2000. — N 3. — С. 35-39. , ВА722382 Розвиток галузі свинарства на сучасному етапі. Товарознавча характеристика м'яса свинини за напрямами продуктивності: монографія / Г.О. Бірта; Укоопспілка, Полтав. ун-т спожив. кооп. України, каф. товарознавства та експертизи прод. товарів. — Полтава, 2006. — 265 с., Ж69944 Стан галузі свинарства та аналіз внутрішньої державної політики ринку свинини в Україні / В.І. Топіха // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. — 2005. — N 1. — С. 62-64. Економічна ефективність виробництва свинини на промисловій основі, ЕКОНОМІЧНІ ВІДНОСИНИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА В ОСОБИСТИХ СЕЛЯНСЬКИХ ГОСПОДАРСТВАХ, ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, Економічні аспекти виробництва продукції свинарства в господарствах населення, ВПЛИВ СЕРЕДОВИЩА ТА ТЕХНОЛОГІЇ УТРИМАННЯ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ СВИНЕЙ, ІНВЕСТИЦІЙНА ПРИВАБЛИВІСТЬ ГАЛУЗІ СВИНАРСТВА, ПРОГНОЗУВАННЯ ЕФЕКТИВНОГО ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ, Стратегічні аспекти ведення галузі свинарства у кризовий період, ТЕХНОЛОГО-ЕКОНОМІЧНІ ПРОБЛЕМИ ПРОМИСЛОВОГО СВИНАРСТВА, Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції “СЕЛЕКЦІЙНО–ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ СВИНАРСТВА В РІЗНИХ РЕГІОНАХ СВІТУ”, СТАН ВИРОБНИЦТВА ТА РЕАЛІЗАЦІЇ СВИНИНИ В УКРАЇНІ, Виробництво свинини в Україні: стан та перспективи розвитку, Актуальне інтерв’ю, Економічна ефективність виробництва свинини на підприємствах Черкаської області, Виробництво свинини на промисловій основі
|
| 9. |
Запитує: Добра (01.02.2011) Тема запиту: Огляд розвитку хлібопекарської промисловості України |
Ключові слова: Хлібопекарська промисловість України -- тенденції розвитку хлібопекарської галузі Видання є в НБУВ: Ж69879 Інноваційна діяльність в хлібопекарській промисловості / І.В. Коцюба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. — 2008. — N 27. — С. 57-59., ВА718427 Обгрунтування напрямів інноваційного розвитку підприємств хліборобної галузі: монографія / І.В. Федулова; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2009. — 512 с., Ж71985 Аналіз фінансування інноваційної діяльності підприємств окремих галузей харчової промисловості / Ю.Г. Левченко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. — 2007. — N 21. — С. 67-70, Ж68821 Галузь хлібопродуктів на порозі III тисячоліття: Матеріали III міжнар. наук.-практ. конф. / Ред.: М.Д. Захаров. — О., 2001. — 371 с., СО24243 Зерновий та хлібопродуктовий товарообіг в Україні: Енцикл. довід. / В.Т. Александров, М.В. Гладій, Є.М. Лавров, І.М. Рішняк. — К.: АртЕк, 2000. — 544 с, Ж69879 Оцінка ефективності використання трудового потенціалу підприємств хлібопекарської галузі / І.В. Новойтенко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. — 2008. — N 26. — С. 93-96. , Ж69879 Підвищення ефективності використання трудових ресурсів на підприємствах хлібопекарської галузі України / І.В. Новойтенко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. — 2005. — N 17. — С. 107-110. АНАЛІЗ СТАНУ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ГАЛУЗІ УКРАЇНИ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОЇ СПІВПРАЦІ ДЕРЖАВНИХ І ПІДПРИЄМНИЦЬКИХ СТРУКТУР, Вплив оновлення основних засобів на собівартість продукції підприємств хлібопекарської галузі України, РЕГІОНАЛЬНИЙ РИНОК ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ, НОВІ ЙОГО ФОРМИ І ВИДИ, ЦІНОВІ ТА ЯКІСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ, СТРУКТУРА ТА НАПРЯМИ СКОРОЧЕННЯ ОПЕРАЦІЙНИХ ВИТРАТ ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ, Виробничий потенціал підприємств хлібопекарської промисловості Західного Полісся України: оцінювання та прогнозування розвитку, Законодавче та інформаційне забезпечення хлібопекарської галузі регіону, НЕОБХІДНІСТЬ ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ В КРИЗОВИЙ ПЕРІОД, Історія хліба в Україні. Огляд розвитку хлібопекарської промисловості України, Хліб, Хлібопекарське виробництво
|
| 10. |
Запитує: Ірина (02.03.2011) Тема запиту: Гідроколоїди |
Примітка: камедь гуара Ключові слова: камедь гуара -- гуар -- Е412 -- гідроколоїди -- камедь Видання є в НБУВ: РА325289 Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / С.Г. Стрижак; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2003. — 18 с. (Теоретично обгрунтовано та експериментально підтверджено доцільність використання гідрофільних домішок рослинного (гуар-гуму, агару, крохмалю) і мікробного (ксампану), а також тваринного походження (желатину) в технології млинцевого напівфабрикату збільшеного терміну зберігання)., Ж29432 Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м'ясом птиці / В.М. Пасічний, П.М. Сабадаш // Харч. пром-сть. — 2005. — N 4. — С. 61-63. — Бібліогр.: 6 назв. — укp.Наведено результати дослідження буферної ємності карагенанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тара та гуару за умов їх спільного використання, а також разом з кухонною сіллю, хлоридом калію та харчовими фосфатними солями. З'ясовано вплив їх на функціонально-технологічні показники фаршевих емульсій для консервного виробництва., Ж29432 Розробка стабілізаційних систем для фаршевих емульсій / В.М. Пасічний, П.М. Сабадаш // Харч. пром-сть. — 2008. — N 6. — С. 22-25. — Бібліогр.: 6 назв. — укp.Наведено результати дослідження в'язкості розчинів карагенанів, камеді ксантану, ріжкового дерева, тари та гуару за умов їх спільного використання, а також разом із кухонною сіллю, хлоридом калію та кальцію, сумішами фосфатів і лимонної кислоти. Виявлено вплив їх на функціонально-технологічні показники фаршевих емульсій для консервного виробництва., РА320502 Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / М.Б. Колеснікова; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. — Х., 2002. — 19 с. На підставі аналізу літературних даних обгрунтовано необхідність розробки технології сумішей сухих функціональних для емульсійних соусів та актуальність використання в їх складі камедей, зокрема, ксантану та гуару. , Ж29432 Удосконалення технології солених м'ясних виробів з використанням функціонально-технологічних сумішей / І.І. Кишенько, І.В. Мусієнко // Харч. пром-сть. — 2005. — N 4. — С. 24-27. Досліджено функціонально-технологічні властивості напівочищених карагенанів, камедей дерева тара, гуару, ксантану та взаємодію їх у складі функціональних сумішей для використання в технології солених м'ясних виробів. ВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ НА РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСИВОСТІ ВОДНИХ РОЗЧИНІВ ГІДРОКОЛОЇДІВ, ФІЗІОЛОГІЧНІ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ ГІДРОКОЛОЇДІВ У ВИРОБНИЦТВІ РИБНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ, МЕТОДОЛОГІЧНИЙ ПІДХІД ДО РОЗРОБЛЕННЯ РАЦІОНАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ КОМБІНОВАНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ, ЩО ФОРМУЮТЬСЯ МЕТОДОМ КО-ЕКСТРУЗІЇ, СТВОРЕННЯ ОПТИМАЛЬНИХ ГЕЛЕВИХ КОМПОЗИЦІЙ ЗА ДОПОМОГОЮ ГАЛАКТОМАНАНІВ, E412 (Е-412) — Гуаровая камедь, ГУАРОВАЯ КАМЕДЬ Е412 (e412)
|
| 11. |
Запитує: Оксана (02.03.2011) Тема запиту: Начинки жировые |
Примітка: Контроль, термостабильность, вязкость Ключові слова: Начинки жировые -- кондитерский жир - гидрожир Видання є в НБУВ: Ж69879 Дослідження електрофізичних властивостей начинок для продуктів високотемпературної ко-екструзії з метою контролю їхньої якості / Л.В. Махинько, П.Д. Мельничук, І.Я. Романовський, В.М. Ковбаса, В.М. Махинько, І.В. Житнецький // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. — 2008. — N 25, ч. 1. — С. 30-31. СПОСОБ ПРОИЗВОДСТВА ЖИРОВОЙ НАЧИНКИ ДЛЯ ВАФЕЛЬ Патент Российской Федерации, ДОСЛІДЖЕННЯ Й ОПТИМІЗАЦІЯ ЯКОСТІ ЖИРОВОЇ МАСИ У ПЛАСТИФІКАТОРІ ВВ-ПМЛ, Приготовление начинок., Установка производства жировых начинок , Начинки на жировой основе – новые вкусы, новые решения
|
| 12. |
Запитує: Надія (02.03.2011) Тема запиту: Камедь рожкового дерева |
Ключові слова: Гидроколлоиды -- камедь -- камедь рожкового дерева Видання є в НБУВ: Ж29432 Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м'ясом птиці / В.М. Пасічний, П.М. Сабадаш // Харч. пром-сть. — 2005. — N 4. — С. 61-63. - (Наведено результати дослідження буферної ємності карагенанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тара та гуару за умов їх спільного використання, а також разом з кухонною сіллю, хлоридом калію та харчовими фосфатними солями. З'ясовано вплив їх на функціонально-технологічні показники фаршевих емульсій для консервного виробництва.), Ж16789 Особенности технологии и реологическое изучение гелевых основ с камедью рожкового дерева / И.И. Баранова // Запорож. мед. журн. — 2009. — 11, N 2. — С. 58-60., Ж29432 Розробка стабілізаційних систем для фаршевих емульсій / В.М. Пасічний, П.М. Сабадаш // Харч. пром-сть. — 2008. — N 6. — С. 22-25. - (Наведено результати дослідження в'язкості розчинів карагенанів, камеді ксантану, ріжкового дерева, тари та гуару за умов їх спільного використання, а також разом із кухонною сіллю, хлоридом калію та кальцію, сумішами фосфатів і лимонної кислоти. Виявлено вплив їх на функціонально-технологічні показники фаршевих емульсій для консервного виробництва.), ВА671026 Популярные пищевые добавки = The Health Professional's Guide to Popular Dietary Supplements: Справ. по распростран. пищевым добавкам / Э. Сарубин. — К.: Олимп. лит., 2005. — 479 с. ВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ НА РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСИВОСТІ ВОДНИХ РОЗЧИНІВ ГІДРОКОЛОЇДІВ, Гидроколлоиды и источники их получения, Н О В І Т Н І Т Е Х Н О Л О Г І Ї О З Д О Р О В Ч И Х П Р О Д У К Т І В, Камедь рожкового дерева, Камедь рожкового дерева Е410, Камедь , Камедь рожкового дерева Е410 (e410), Камедь рожкового дерева вредна или пригодна к употреблению
|
| 13. |
Запитує: Юлія (25.03.2011) Тема запиту: М'ясні вироби профілактичного призначення |
| 14. |
Запитує: Юлія (25.03.2011) Тема запиту: Використання фітопрепаратів у м'ясних виробах |
Ключові слова: фітопрепарати -- м'ясні вироби
Шановна Юлія! Пропонуємо переглянути наступні джерела. Бажаємо успіхів. Видання є в НБУВ: ВА734972 Лікарські рослини і фітотерапія. Фітотерапевтична рецептура [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. фармац. навч. закл. і фармац. ф-тів вищ. мед. навч. закл. IV рівня акредитації / Л. В. Бензель, Р. Є. Дармограй, П. В. Олійник, І. Л. Бензель. - К. : Медицина, 2010. - 400 с., СТ1872 М'ясна промисловість; Виробництво м'ясних продуктів. Терміни та визначення понять [Текст] / розроб. А. Плотницька [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 28 с. - (Національний стандарт України), РА324781 Авдєєва, Леся Юріївна. Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Авдєєва Леся Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 18 с.: рис., ВА681581 Технологія м'яса та м'ясних продуктів [Текст] : підруч. для студ. спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", "Виробництво м'ясних продуктів" ВНЗ / М. М. Клименко [та ін.] ; ред. М. М. Клименко. - К. : Вища освіта, 2006. - 639 с., Ж100440 World Meat Technologies [Текст] = М'ясні технології світу : рекламно- інформаційний журнал/ ред. Л. Одинець- Завадська. - Тернопіль , Ж23676/2005/11 Азарова Н. Т., Азаров А. В., Агупова Л. В. Топинамбур в колбасном производстве // Мясное дело. - 2005. - № 11. - С. 18-20., Ж23676/2004/5 Войцеховская Л. У Костюк Е. А. Композиционная добавка «Эмулин» для паштет-ных и ливерных колбас» // Мясное дело. — 2004. — № 5. — С. 31. Фармацевтична енциклопедія Фітопрепарати, Стинга Л.М., Семикоз Н.А. Функциональні інгредієнти для ковбасних виробів . , Савінок О.М. Дослідження консервуючої дії прополіса на м’ясні системи
|
| 15. |
Запитує: Юрий Анисимов (06.04.2011) Тема запиту: Интересует, поступил ли в библиотеку журнал <Каучук и резина>№5, 2010 г. |
Примітка: Необходимо найти статью на с. 5-10 журнала. Ключові слова: Каучук и резина
Добрий день! У відповідь на Ваш запит повідомляємо, що журнал, який ви прохаєте знайти у фондах НБУВ, відсутній. Останні надходження номерів журналу <Каучук и резина> були №1, №2, №3, №4, №5, №6 за 2009 р.
|
| 16. |
Запитує: Ірина (07.04.2011) Тема запиту: Добрий день. Допоможіть знайти інформацію для написання курсової: Правила продажу молока та молочних гастрономічних товарів. Класифікація, вид, асортимент. Дякую за допомогу. |
Ключові слова: молоко -- молочна продукція -- продаж молока
Шановна Ірино! Пропонуємо скористатися наступними матеріалами. Видання є в НБУВ: СО27386 Європейські вимоги до виробників молока та молочних продуктів: Довід. / Ред.: А.В. Абрамов. — Л.: ПП "НТЦ Леонорм-Стандарт", 2007. — 220 с. , ВА716545 Звід санітарно-гігієнічних правил щодо молока та молочних продуктів (санітарно-гігієнічна практика), CAC/RCP 57-2004 [Текст] / пер. В. С. Тимошенко ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм-СТАНДАРТ, 2008. - 64 с, ВА658046 Молочні та яєчні товари: Підруч. / Г.Б. Рудавська, Є.В. Тищенко; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К.: Книга, 2004. — 392 с., ВА590091 Товарознавство молочних товарів: Навч. посіб. / Г.Б. Рудавська; Ін-т змісту і методів навчання, Київ. держ. торг.-екон. ун-т. — К., 1998. — 163 с., ВА689806 Товарознавство молочних товарів: навч. посіб. / А.М. Одарченко; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2007. — 336 c., ВС48716 Товарознавство. Продовольчі товари: навч. посіб. / О.Г. Бровко, О.В. Булгакова, Г.С. Гордієнко, В.В. Дятлов, А.А. Квасников, А.П. Козлов, О.В. Кудінова, Н.Т. Лазарева, Г.О. Ліхоніна, Л.П. Ляховченко; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. — К.: Кондор, 2010. — 729 с., Молоко і молочні продукти , Молоко: производство и переработка Правила ветеринарно-санітарної експертизи молока і молочних продуктів та вимоги щодо їх реалізації, Подготовка молока к продаже, Закон України «Про молоко та молочні продукти»., Чугаєвська С. В. ПРОБЛЕМИ ЯКОСТІ МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ В УМОВАХ ВСТУПУ УКРАЇНИ ДО СОТ, А.О. КУЦЕНКО, БАГАТОСТОРОННІ УГОДИ В РАМКАХ СВІТОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ТОРГІВЛІ, ЇХ ВПЛИВ НА РИНОК М’ЯСО-МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ УКРАЇНИ, Правила роздрібної торгівлі продовольчими товарами, Молоко, Показники якості молочних продуктів, МОЛОКО ТА МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ, Требования экспертизы и продажи молока.
|
| 17. |
Запитує: Андрей (13.04.2011) Тема запиту: D. Q. Kern, Process Heat Transfer, McGraw Hill, New York (1950). 6. D. S. Davis, How to correlate viscosity data, Brit. Chem. Eng. 3, 210 (1958). эсть ли у вас данная литература ? |
Ключові слова: Kern -- British Chemical Engineering
Шановний Андрію! Книга D. Q. Kern, Process Heat Transfer, McGraw Hill, New York (1950) відсутня в фондах НБУВ. Журнал British Chemical Engineering (1958, vol. 3) зберігається за шифром Ж34604.
|
| 18. |
Запитує: Ляна (15.04.2011) Тема запиту: Курсова робота на тему "Технологія отримання пектинових речовин" |
| 19. |
Запитує: Марина (18.04.2011) Тема запиту: Аналіз українського ринку мінеральних вод |
Примітка: електронні ресурси, статистичні дані, таблиці, діаграми, аналіз ринку за останні кілька років Ключові слова: мінеральна вода -- ринок мінеральних вод -- статистика
Добрий день! Пропонуємо переглянути наступні матеріали: Видання є в НБУВ: ВА606197 Безалкогольна промисловість України: (державна політика, управління, конкурентоспроможність) / О.Ю. Лебединська; Ред.: Ю.П. Лебединський. — К., 2000. — 144 с., Ж29409/А Дослідження споживання продукції як елемент формування збутової політики на ринку мінеральних вод / Р.М. Кудрик // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". Менедж. та підприємництво в Україні: етапи становлення і пробл. розв. — 2006. — N 567. — С. 260-265. , Ж15241 Пакування напоїв (перспективи українського ринку) / В.М. Кривошей // Упаковка. — 2009. — N 2. — С. 30-33. — укp., ВА716490 Стратегічний розвиток ринку мінеральної води в Україні: [монографія] / І.О. Шаповалова. — Миколаїв: МДАУ, 2009. — 437 с. ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ РИНКУ МІНЕРАЛЬНИХ ВОД, Теоретичні аспекти державного регулювання видобутку та раціонального використання мінеральних вод, ВИРОБНИЧО-РЕСУРСНИЙ ПОТЕНЦІАЛ КУРОРТНО-РЕКРЕАЦІЙНОЇ СФЕРИ ЕКОНОМІКИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, «НЕВАГОМЕ БАГАТСТВО» РИНКУ МІНЕРАЛЬНО- СТОЛОВИХ ВОД УКРАЇНИ, Дослідження та аналіз ринку мінеральної води, РИНОК ВОДИ: І ЛІТО — НЕ ЛІТО, І ДОХОДИ — НЕ ДОХОДИ КРИЗА НАДВИРОБНИЦТВА, НА ЖАЛЬ, Огляд ринку мінеральної та питної води України: тенденції розвитку, Український ринок мінеральної води демонструє позитивну динаміку
|
| 20. |
Запитує: Валентина (19.05.2011) Тема запиту: Помогите найти: "Організація оздоровчого харчування в офісі". Спасибо. |
Примітка: Для написання курсової Ключові слова: оздоровче харчування в офісі
Добрий день! Скористайтеся наступними джерелами. Видання є в НБУВ: ВА624102 Волошин, О. І. Основи оздоровчого харчування [Текст] / О. І. Волошин, О. І. Сплавський. - 2-ге вид., доп. та перероб. - Чернівці : Буковинська держ. медична академія, 2002. - 303 с, ВА661461 Кручаниця, Марія Іванівна Основи оздоровчого харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. вищих навч. закл. фіз. виховання і спорту / М. І. Кручаниця [и др.] ; Ужгородський національний ун-т. Факультет фізичного виховання і спорту. - Ужгород : Видавництво В.Падяка, 2004. - 215 с, В348028/Т. 1 Організація харчування в санаторно-курортних закладах та технологічні карти страв [Текст] : в 2 т. / ред. Е. О. Колесник. - К. : Купріянова, 2004 ., В348028/Т. 2 Організація харчування в санаторно-курортних закладах та технологічні карти страв [Текст] : в 2 т. / ред. Е. О. Колесник. - К. : Купріянова, 2004 ., ВА565609 Медкова, Ирина Львовна. Пища, которая лечит [Текст] / И. Л. Медкова, Т. Н. Павлова. - М. : МСП, 1995. - 512 с., ВА697950 Тележникова, Татьяна Николаевна. Продукты, спасающие вашу жизнь, улучшающие самочувствие [Текст] / Т. Н. Тележникова. - Донецк : БАО, 2008. - 287 c ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ ОЗДОРОВЧОГО ХАРЧУВАННЯ, Бізнес план підприємства по організації корпоративного харчування, СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ЧИННИКИ РОЗВИТКУ ШВИДКОГО ХАРЧУВАННЯ, Кейтеринг Материал из Википедии — свободной энциклопедии, РОБІТНИЧЕ ХАРЧУВАННЯ ЯК СОЦІАЛЬНИЙ ФАКТОР УСПІШНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА
|
| | |
|
|