РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000829488<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Сенсорний аналіз : навч. посіб. / Н. В. Голембовська, Ю. П. Крижова, Л. В. Баль-Прилипко, Н. М. Слободянюк, В. М. Ісраелян. - Київ : Компринт, 2023. - 318 c. - Бібліогр.: с. 231-234 - укp.

Висвітлено основні поняття, визначення, термінологію щодо сенсорного аналізу. Розкрито вимоги до приміщень для проведення сенсорного аналізу, які забезпечують хорошу відтворюваність результатів сенсорних досліджень. Подано інформацію про можливі джерела помилок під час проведення сенсорного аналізу харчових продуктів. Розкрито вплив різних факторів на сприйняття органолептичних властивостей харчового продукту та фізіологію формування відчуття. Розглянуто науково-обгрунтовані методи сенсорного аналізу та їх застосування для сенсорного аналізу харчових продуктів. Подано органолептичні показники м'яса забійних тварин, птиці, їх визначення. Наведено органолептичні показники та їх характеристику для ковбасних виробів, напівфабрикатів, консервів. Описано методики визначення органолептичних показників сировини та продуктів з гідробіонтів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-1с67 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА868837 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського