Ощипок І. М. Харчові виробництва. Формування технології первинної переробки забійних тварин на основі функціональних робочих модулів : монографія / І. М. Ощипок; Центральна спілка споживчих товариств України, Львівський торговельно-економічний університет. - Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2020. - 275 c. - Бібліогр.: с. 264-275 - укp.Розглянуто технології, процеси й обладнання, які використовуються на підприємствах із забою, первинної переробки худоби. Запропоновано обладнання для модернізції завантажувально-розвантажувальних і транспортних операцій, а також формування комплектів машин з урахуванням специфіки виконуваних робіт як основи функціональних робочих модулів. Класифіковані пристрої знімання шкур, розроблено і рекомендовано установку конерного типу для знімання шкур ВРХ і свиней. Обґрунтовано виробничі фактори проектування цехів первинної переробки забійних тварин на основі системи машин з використанням роботів і маніпуляторів. Запропоновано системи автоматизованого сортування туш ВРХ і свиней. Описано процес автолізу. Наведено класифікацію видів продукції цехів первинної переробки худоби. Присвячено формуванню технології первинної переробки забійних тварин на основі функціональних робочих модулів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л920.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА863863 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|