РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000765536<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Майстренко В. В. 
Аналіз стану безпеки працівників у харчовій промисловості / В. В. Майстренко, Ю. М. Лях, О. В. Євтушенко, Г. В. Демчук // Харч. пром-сть. - 2019. - № 25. - С. 133-140. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.

Проаналізовано дані про стан виробничого травматизму у харчовій промисловості з використанням даних інформаційної системи "Повідомлення". Наведено основні характеристики цієї системи та її функціональні можливості. Запропоновано методичний підхід до аналізу виробничого травматизму, який базується на виявленні причин виникнення нещасних випадків, подій, які до них призводять, визначення найбільш травмонебезпечних професій у харчовій промисловості тощо. За результатами проведених досліджень можливо визначити найбільш травмонебезпечні ділянки виробництва на підприємствах харчової промисловості та розрахувати ймовірності виникнення на них випадків травмування працівників, що дає змогу оцінити економічні та соціальні втрати і ризик виникнення нещасних випадків для підприємства.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л8/9 н6

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського