РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000736528<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Власенко І. Г. 
Інновації у виробництві твердих сирів : монографія / І. Г. Власенко, Т. В. Семко, С. В. Гирич; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Вінниця, 2018. - 144 c. - Бібліогр.: с. 123-140 - укp.

Розглянуто основні інноваційні процеси виробництва твердих сирів з використанням високотемпературної обробки молока - сировини для безпечності та якості продукції. Проаналізовано методи математичного моделювання технологічного процесу інтенсифікації посолки сиру. Математичний опис процесу виробництва сиру дозволяє всебічно дослідити вплив визначених технологічних факторів на вологість і рівень протеолізу білків у готовому продукті. Розглянуто технологічну схему приймання та високотемпературної обробки молока для виробництва сиру. Доведено суттєве зниження мікробіологічної забрудненості сировини та готового сиру під час дії високотемпературної обробки.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л958.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА836993 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського