Харчові традиції - ментальний код нації : колект. монографія / Г. І. Віват, С. І. Ковпік, В. Б. Мусій, Л. В. Рева-Лєвшакова, С. В. Форманова, Л. А. Осіпова, Л. П. Бойко, О. С. Зінченко, Н. О. Зубець, Т. Ф. Коляда-Березовська , В. О. Кравченко, А. В. Лупол, А. Т. Малиновський, Я. В. Машарова, Н. Г. Мельник, В. П. Михайлюта, О. І. Філіпенко, О. І. Южакова, С. І. Вікуль, Н. А. Дзюба, Г. М. Войтенко , О. І. Гриньків, Т. Г. Казарян, О. О. Кирилова, О. В. Шевчук , Н. Г. Червякова; ред.: Г. І. Віват. - Одеса : ВМВ, 2018. - 231 c. - укp.Досліджено питання історії розвитку української та світової харчової культури, втіленої в різних видах творчості: художній, науковій, фольклорній. Розглянуто традиції українського харчування та джерела зародження харчової культури українців. Висвітлено національну своєрідність козацької кухні, культуру пиття в українських традиціях тощо. Індекс рубрикатора НБУВ: Л99 г(4УКР) + Т52(45=УКР)-425 + Т594.25
Рубрики:
Шифр НБУВ: СО36192 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|