Бухгалтерський облік у контролі діяльності торговельно-сервісних підприємств споживчої кооперації : навч. посіб. / В. О. Озеран, П. О. Куцик, Н. М. Озеран, Т. В. Попітіч, О. І. Тивончук, Х. В. Кузьма; ред.: В. О. Озеран, П. О. Куцик; Укоопспілка, Львів. торг.-екон. ун-т. - 2-ге вид., перероб. та допов.. - Львів : Растр-7, 2018. - 296 c. - Бібліогр.: с. 292-296 - укp.Розкрито організаційно-методичні засади бухгалтерського обліку в контролі діяльності торговельно-сервісних підприємств (роздрібної торгівлі, ресторанного господарства, ринків) системи споживчої кооперації України. Подано інформацію про порядок документального оформлення, синтетичного й аналітичного обліку операцій, пов'язаних із готівкою, грошовими коштами та розрахунками, операцій обліку транспортно-заготівельних витрат і торговельної націнки, звітності матеріально відповідальних осіб, організаційних засад здійснення внутрішньогосподарського контролю, проведення інвентаризації товарно-матеріальних цінностей і відображення їх результатів в обліку. Висвітлено особливості сервісної діяльності ринків споживчої кооперації. Розглянуто класифікацію та зміст витрат і доходів операційної діяльності торговельно-сервісних підприємств. Розкрито методику обліку формування фінансових результатів. Індекс рубрикатора НБУВ: У052.9(4УКР)242 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА824657 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|