РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000725195<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Голуб Л. С. 
Виробництво харчових тваринних жирів : навч. посіб. для студентів ВНЗ / Л. С. Голуб, Л. Л. Руднєва, М. В. Луценко; ДВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпропетровськ : ДВНЗ УДХТУ, 2016. - 167, [1] c. - Бібліогр.: с. 133-135 - укp.

Викладено основні види сировини для виробництва харчових тваринних жирів, наведено її фізико-хімічні властивості. Вміщено інформацію про теоретичні основи витоплювання жиру із тваринної сировини. Розглянуто схеми перероблення сировини, основні технологічні процеси та апарати виробництва харчових тваринних жирів. Приділено увагу опису біологічної та харчової цінності топлених жирів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л782.13 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА803536 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського