Апач М. В. Вологоутримуюча здатність фаршів на основі чорноморської рапани (Rapana venosa) / М. В. Апач, О. В. Сидоренко // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21. - С. 40-45. - Бібліогр.: 19 назв. - укp.
Досліджено вологоутримуючу здатність фаршів на основі м'язової тканини чорноморської рапани для оцінки перспективності та доцільності застосування її у технологіях харчових продуктів на основі гідробіонтів. Для вирішення проблеми проведено оцінку функціонально-технологічних показників фаршевих систем за умови застосуванням різних способів дефростації рапани чорноморської.
Шифр НБУВ: Ж29432Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"