РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000696003<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Kovtun V. A. 
Stages of beef production control = Етапи контролю виробництва яловичини / V. A. Kovtun // Вісн. Бердян. ун-ту менеджменту і бізнесу. - 2017. - № 3. - С. 53-57. - Бібліогр.: 6 назв. - англ.

Оцінено чинники, які визначають ефективність контролю за виробництвом яловичини, особливості його розвитку в сучасних умовах та вплив на ефективність різних його компонентів. Розглянуто основні фактори забезпечення ефективного внутрішнього контролю виробництва продукції яловичини в умовах ринкової економіки. Систематизовано особливості збору інформації та етап проведення аналізу контролю виробництва продукції м'яса з точки зору забезпечення його ефективності. Обгрунтовано вплив галузевих особливостей операцій з поточними біологічними активами м'ясної худоби на систему внутрішнього контролю, наведено структуру об'єктів та суб'єктів контролю, сформовано завдання та склад інформаційного забезпечення процесу управління.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж73543 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського