РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000689591<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Kharkianen O. 
Development of information technology for supporting the process of adjustment of the food enterprise assortment / O. Kharkianen, O. Myakshylo, S. Hrybkov, M. Kostikov // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 1/3. - С. 77-87. - Бібліогр.: 25 назв. - англ.

Досліджено процес управління виробництвом продукції на багатономенклатурному харчовому підприємстві з застосуванням методів інтелектуального аналізу даних для підтримки процесу коригування асортименту продукції. У результаті дослідження розроблено інформаційну технологію, яка включає в себе адаптовані методи інтелектуального аналізу даних. Використання цієї технології надасть можливість підвищити ефективність господарської діяльності підприємств. Це досягається за рахунок зниження витрат на собівартість продукції. Запропоновану технологію можна використовувати як у харчовій, так і в інших галузях виробництва.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-9

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського