Давтян Л. Л. Вивчення коригуючого потенціалу допоміжних речовин у складі сиропу / Л. Л. Давтян, О. О. Хомич, В. В. Руденко, В. В. Шматенко, Т. Ф. Оліфірова // Зб. наук. пр. співробітників НМАПО ім. П. Л. Шупика. - 2017. - Вип. 28. - С. 438-446. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.Наведено експериментальні дані щодо коригуючого потенціалу допоміжних речовин, що входять до складу сиропу. Дослідження проведено з використанням класичних методів і за методиками А. І. Тенцової та І. А. Єгорова. Дотримуючись правил дегустації і санітарно-гігієнічних норм, органолептичну оцінку зразків сиропу проведено на базі КП "Бориспольська центральна аптека № 24". У дослідженнях, як дегустатори, приймали участь співробітники аптеки, яких було розподілено на 2 групи, кожна - по 20 осіб. Індекс рубрикатора НБУВ: Р281.84
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж70307 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|