Солодко Л. М. Оцінка впливу механоактивування на підвищення біодоступності компонентів протеїновмісних напівфабрикатів / Л. М. Солодко, Г. О. Сімахіна // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 1. - С. 208-214. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Наведено результати експериментальних досліджень впливу способу подрібнення висушених білоквмісних напівфабрикатів із надземної маси рослин на ступінь біодоступності їх компонентів. З'ясовано, що оброблення рослинних матеріалів у дезінтеграторі, яке супроводжується ефектами механоактивування, надає можливість підвищити біологічну цінність продукту, максимально перевести біологічно активні речовини у вільну форму, а отже, підвищити їх біодоступність і, відповідно, посилити оздоровчі ефекти. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-34 + Л987-5
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|