Мартиненко Л. В. Формування в учнів кулінарного профілю знань технологій раціонального харчування / Л. В. Мартиненко // Молодь і ринок. - 2016. - № 9. - С. 140-144. - Бібліогр.: 16 назв. - укp.
Розглянуто головні пріоритети сучасного процесу навчання, розвиток у молоді здібності пристосовуватися до гнучких умов ринку.
Шифр НБУВ: Ж24982Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"