Коляда А. Л. Аналіз сучасного стану м'ясопереробної галузі України / А. Л. Коляда // Статистика України. - 2016. - № 1. - С. 66-71. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.
Виявлено тенденції розвитку м'ясопереробної галузі України. На основі детального ретроспективного аналізу діяльності вітчизняних м'ясопереробних підприємств ідентифіковані їх ключові проблеми з урахуванням галузевих особливостей. Запропоновано грунтовні рекомендації, практичне впровадження яких сприятиме покращанню стану м'ясопереробної галузі країни.
Шифр НБУВ: Ж16379Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"