Карпов В. Розробка бізнес-плану проекту розширення діяльності підприємства (на прикладі ресторану "Браззавиль" МНВІКП "Сузір'я Стрільця" ТОВ) / В. Карпов, В. Матінян // Наук. вісн./Одес. нац. екон. ун-т. - 2016. - № 4. - С. 109-117. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.
Досліджено процеси обгрунтування та оцінки ефективності інвестиційного проекту створення ресторану на базі діючого підприємства МНВІКП "Сузір'я Стрільця" ТОВ. Викладено методологічні основи розробки бізнес-плану інвестиційного проекту щодо створення нового бізнесу; проаналізовано аспекти інвестиційного проекту створення ресторану у готелі в м. Одеса. Наведено показники економічної оцінки проекту та його ефективності.
Шифр НБУВ: Ж72117Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"