РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000609310<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Болгова Н. В. 
Функціональні продукти харчування на основі молочної сироватки / Н. В. Болгова // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 105-111. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.

Встановлено, що для виробництва пін доцільно використовувати харчові волокна "Citri-Fi" в концентраціях 0,7 - 1,0 % для набуття ними необхідних структурно-механічних властивостей. Використання молочної сироватки, як основи та для одержання збитої піни, надає можливість одержати продукт функціонального призначення з високими харчовими характеристиками. Проведені дослідження надали можливість розробити технологію пін з харчовими волокнами.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л959.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського