РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000609303<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Болгова Н. В. 
Функціональні продукти харчування / Н. В. Болгова, І. М. Уханова // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 57-63. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.

Встановлено, що на даний час загальновизнаним і перспективним напрямком розвитку молочної промисловості є створення ресурсозбережувальних технологій. Досягнення наміченого надає можливість удосконалювати структуру асортименту готової продукції, підвищити її харчову цінність і раціонально використовувати всі складові частини молока. Отже, основний напрямок комплексного використання сировини в молочній промисловості - вдосконалення структури переробки молока з урахуванням більш повного використання його складових частин для виробництва харчових продуктів функціонального призначення.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л95-9

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського