Сучасні реалії економічних взаємовідносин виробників сільськогосподарської продукції (СГП) з підприємствами харчової промисловості вимагають пошуку більш економічно привабливих напрямків використання сировинних ресурсів з переорієнтацією їх експорту на глибинну переробку на базі сучасних технологічних процесів. На підставі аналізу сучасного стану деяких галузей харчової промисловості України розроблено стратегічні пропозиції щодо розвитку з запровадженням комплексної переробки СГП для одержання конкурентоспроможних і якісних продуктів харчування, що замінять продукцію зарубіжних товаровиробників.
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"