РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000608140<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Михайленко Г. А. 
Аспекти стратегії розвитку галузей харчової промисловості України / Г. А. Михайленко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1. - С. 27-32. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.

Сучасні реалії економічних взаємовідносин виробників сільськогосподарської продукції (СГП) з підприємствами харчової промисловості вимагають пошуку більш економічно привабливих напрямків використання сировинних ресурсів з переорієнтацією їх експорту на глибинну переробку на базі сучасних технологічних процесів. На підставі аналізу сучасного стану деяких галузей харчової промисловості України розроблено стратегічні пропозиції щодо розвитку з запровадженням комплексної переробки СГП для одержання конкурентоспроможних і якісних продуктів харчування, що замінять продукцію зарубіжних товаровиробників.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського