Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000595446<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Чорна Н. П. Інноваційний розвиток сфери виробництва продуктів харчування та ризики продовольчої безпеки : монографія / Н. П. Чорна. - Львів : Ліга-Прес, 2012. - 295 c. - Бібліогр.: с. 253-272 - укp.Обгрунтовано теоретико-методологічні основи дослідження інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування за умов імперативу продовольчої безпеки. Проаналізовано вітчизняний і зарубіжний досвід досліджень з вказаної проблематики. Охарактеризовано сучасний стан нормативно-правового забезпечення якості продуктів харчування й інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування в Україні. Висвітлено прикладні аспекти управління якістю харчових продуктів та вибору оптимальних організаційно-правових форм господарювання у цій сфері. Розглянуто інноваційні напрями розвитку виробництва продуктів харчування за умов загострення ризиків продовольчої безпеки. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)320-55 + У9(4УКР)306.71-55 + Х819(4УКР)124
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА791340 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|