Нездолій А. Визначення гострої токсичності in vivo кондитерських виробів для людей з тривалим статико-фізичним навантаженням / А. Нездолій // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 183-188. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.
Наведено результати досліджень безпечності цукерок та топінгу для людей з тривалим статико-фізичним навантаженням, а саме - визначення гострої токсичності при одноразовому застосуванні.
Шифр НБУВ: Ж25522Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"