Гораш О. С. Взаємозв'язок якості пивоварного ячменю залежно від норм висіву та мінерального удобрення / О. С. Гораш // Вісн. аграр. науки. - 2007. - № 7. - С. 27-30. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.Одержано статистичний показник солодової якості пивоварного ячменю. Визначено ефективність різних доз мінерального удобрення та норм висіву як основних факторів формування якісних властивостей пивоварного ячменю. Получен статистический показатель солодовых свойств пивоваренного ячменя. Установлена эффективность различных доз минеральных удобрений и норм сева как основных факторов формирования качества пивоваренного ячменя. Індекс рубрикатора НБУВ: П212.7-4
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|