Гораш О. С. Управління продуційним процесом формування консистенції ендосперму пивоварного ячменю / О. С. Гораш // Вісн. аграр. науки. - 2003. - № 8. - С. 21-24. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.Проаналізовано значимість окремих видів мінеральних добрив, їх доз, сортових генотипів як факторів впливу на формування одного з найважливіших показників якості сировинної продукції для пивоварної промисловості - консистенції ендосперму зерна ячменю ярого. Проанализирована значимость отдельных видов минеральных удобрений, их доз, сортовых генотипов как факторов влияния на формирование одного из важнейших показателей качества сырьевой продукции для пивоваренной промышленности - консистенции эндосперма зерна ячменя ярового. Індекс рубрикатора НБУВ: П212.7-4
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|