Ярошенко Ф. О. Підвищення ефективності виробництва продуктів птахівництва / Ф. О. Ярошенко // Вісн. аграр. науки. - 2004. - № 1. - С. 63-66. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Розглянуто проблему підвищення якості продуктів харчування, зокрема курячих яєць, відповідно до світової практики та вимог міжнародної організації зі стандартизації з метою збільшення в організмі людини кількості амінокислот, мінеральних речовин та вітамінів. Рассмотрена проблема повышения качества продуктов питания, в частности куриных яиц, в соответствии с мировой практикой и требованиями международной организации по стандартизации с целью повышения в организме человека количества аминокислот, минеральных веществ и витаминов. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.853.3 + Л93 + У9(4УКР)325.253
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|