РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000543771<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Ярошенко Ф. О. 
Підвищення ефективності виробництва продуктів птахівництва / Ф. О. Ярошенко // Вісн. аграр. науки. - 2004. - № 1. - С. 63-66. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Розглянуто проблему підвищення якості продуктів харчування, зокрема курячих яєць, відповідно до світової практики та вимог міжнародної організації зі стандартизації з метою збільшення в організмі людини кількості амінокислот, мінеральних речовин та вітамінів.

Рассмотрена проблема повышения качества продуктов питания, в частности куриных яиц, в соответствии с мировой практикой и требованиями международной организации по стандартизации с целью повышения в организме человека количества аминокислот, минеральных веществ и витаминов.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.853.3 + Л93 + У9(4УКР)325.253

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського