Коваленко В. Ф. Динаміка вмісту амінокислот у кормах, ферментованих мікроорганізмами / В. Ф. Коваленко, С. Г. Зінов'єв // Вісн. аграр. науки. - 2003. - № 6. - С. 31-34. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.Вивчено амінокислотний склад кормів (ячменю, кукурудзи, гороху та сої), оброблених мікробіологічним препаратом Байкал-ЕМ-1-У у різній кількості залежно від температури та тривалості ферментації. Изучен аминокислотный состав кормов (ячменя, кукурузы, гороха и сои), обработанных препаратом Байкал-ЕМ-1-У в разном количестве в зависимости от температуры и продолжительности ферментации. Індекс рубрикатора НБУВ: П545.182.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|