Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000532252<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Розанова С. Л. Антиоксидантные свойства протеинов после замораживания - оттаивания / С. Л. Розанова, Е. Д. Розанова, О. А. Нардид // Укр. біохім. журн.. - 2012. - 84, № 1. - С. 53-59. - Библиогр.: 22 назв. - рус.Представлены экспериментальные данные, полученные при сравнительной оценке влияния различных режимов замораживания на антиоксидантную активность изолированных протеинов: сывороточного альбумина человека, цитохрома с из сердца лошади и глюкозооксидазы из Aspergillus niger. Предполагается, что наблюдаемые изменения антиоксидантной активности протеинов связаны с изменением их конформации. Характер влияния замораживания - оттаивания на антиоксидантную активность протеинов зависит от особенностей структуры молекулы и режимов охлаждения. Індекс рубрикатора НБУВ: Е0*725.111.3*716-636-601.2 + Е0*725.111.3*723.4-604.2
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж21341/а Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|