РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000530300<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Юкало В. Г. 
Вплив продуктів протеолізу <$E bold {alpha sub roman s1}>-казеїну на активність ангіотензинперетворюючого ферменту / В. Г. Юкало // Укр. біохім. журн.. - 2001. - 73, № 5. - С. 28-32. - Бібліогр.: 23 назв. - укp.

Исследовано влияние продуктов протеолиза <$E alpha sub roman s1 >-казеин коровьего молока на активность ангиотензинпревращающего фермента. Пептидная фракция получена после инкубации <$E alpha sub roman s1 >-казеина с разными штаммами лактококков (Lactococсus lactis ssp. lactis) и пепсином. Пептидные фракции с малой молекулярной массой выделены методом гель-фильтрации. Установлено, что такие пептиды, полученные с использованием отдельных штаммов лактобактерий и пепсина, могут ингибировать активность ангиотензинпревращающего фермента. Сделан вывод о возможности образования пептидов, способных ингибировать его активность, вследствие протеолитических процессов при производстве молочных продуктов.


Індекс рубрикатора НБУВ: Е60*725.111.434

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж21341/а Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського