РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000503340<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Зажарська Н. М. 
Ветеринарно-санітарна експертиза. Практикум : навч. посіб. / Н. М. Зажарська, Р. С. Куцак, І. А. Бібен, Л. В. Кунєва. - Харків : Бровін О.В., 2014. - 190 c. - Бібліогр.: с. 179-180 - укp.

Описано методику проведення післязабійної ветеринарно-санітарної експертизи туш і внутрішніх органів. Подано інформацію про санітарне оцінювання продуктів забою за інфекційних та інвазійних захворювань. Детально розглянуто питання відбіру проб, органолептичних та лабораторних досліджень м'яса, ковбасних виробів, м'ясних консервів, молока, молочних продуктів, риби, меду. Наведено правила передзабійного ветеринарного огляду тварин і ветеринарно-санітарної експертизи м'яса і м'ясопродуктів, правила ветеринарно-санітарної експертизи молока і молочних продуктів, яєць, риби, інструкцію із застосування позначки придатності та ветеринарних штампів та інші нормативні акти і документи, прийняті на сьогодні законодавчими органами.


Індекс рубрикатора НБУВ: П817.1 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА782849 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського