Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000502728<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Козловська Л. Концептуальні засади підготовки майбутніх кухарів до професійної діяльності в умовах курортно-оздоровчого комплексу / Л. Козловська // Молодь і ринок. - 2012. - № 11. - С. 139-143. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.Викладено доцільність оновлення змісту професійно-практичної підготовки майбутніх кухарів. Обгрунтовано концептуальні засади формування готовності майбутніх кухарів до професійної діяльності за умов курортно-оздоровчого комплексу, зокрема підприємств малого бізнесу. Висвітлено нові вимоги до змісту виробничої практики майбутніх кухарів в контексті інноваційних вимог сучасного суспільства. Підсумовано, що все це вимагає певних змін у змісті, методах та формах професійно-практичної підготовки учнів професійно-технічних навчальних закладів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80 р(4УКР)2
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24982 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|