РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000500092<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Закалов О. В. 
Проектування підприємств харчової промисловості : [навч. посіб.] / О. В. Закалов; Терноп. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя. - Тернопіль, 2013. - 375 c. - Бібліогр.: с. 364-366 - укp.

Розглянуто особивості проектування нових та реконструкції діючих заводів і цехів харчової промисловості. Викладено основні відомості про організаційну структуру та склад промислових підприємств, матеріали, необхідні для підготовки вихідних даних з проектування. Розкрито стадії та етапи проектування заводів і цехів. Наведено довідко-нормативні дані, які використовуються проектними організаціями під час виконання проектних робіт. Показано можливості застосування сучасних і прогресивних технологічних процесів та обладнання для виготовлення харчових продуктів, механізації та автоматизації технічних операцій, завантажувально-розвантажувальних, транспортних і складських робіт. Запропоновано методологію розроблення компонувальних вирішень промислових будівель і планів розміщення технологічного обладнання, показано особливості проектування систем технічного обслуговування та ремонту обладнання, транспортного та складського господарства заводу, основних конструктивних елементів будівель і споруд підприємств харчової промисловості.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-4 я73Н721.7-02 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА765958 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського