РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000492778<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Молчанова Н. Ю. 
Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Н. Ю. Молчанова; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 19 c. - укp.

Вперше запропоновано теоретичне обгрунтування нового способу жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини (ВВСТ), який здійснюється за двостороннього жаріння у функціонально замкнених ємкостях (ФЗЄ) за умов стиснення. Запропоновано аналітичну залежність тривалості процесу двосторонього жаріння м'яса з ВВСТ від зусилля стиснення. Визначено раціональні значення зусилля стиснення за виходом готового продукту та його якісними показниками за двосторонього жаріння м'яса з ВВСТ у ФЗЄ. Встановлено, що двостороннє жаріння за умов стиснення у ФЗЄ сприяє інтенсифікації процесу теплового оброблення та гідротермічного розпаду колагену в глютин у кількості, достатньої для доведення м'яса з ВВСТ до стану кулінарної готовності.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л990.2-5

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА387203 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського