РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000490422<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Замроз М. В. 
Управління конкурентоспроможністю підприємств харчової промисловості України : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / М. В. Замроз; Львів. нац. ун-т ім. І. Франка. - Львів, 2014. - 20 c. - укp.

Узагальнено теоретичні основи та розроблено прикладні засади управління конкурентоспроможністю підприємств харчової промисловості. Вдосконалено понятійно-категоріальний апарат. На основі статистичних даних і результатів соціологічного опитування оцінено сучасний стан харчової промисловості, її конкурентоспроможність. Визначено рівень конкурентоспроможності цих підприємств. Проведено аналіз ефективності управління конкурентоспроможністю на вітчизняних підприємствах харчової промисловості. Сформовано систему підтримки управління конкурентоспроможністю зазначених підприємств. Запропоновано процес і модель кластеризації підприємств харчової промисловості як механізму підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості регіону. Вдосконалено модель управління конкурентоспроможністю цих підприємств на основі запропонованої методики оцінки конкурентоспроможності.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-13-21

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА406078 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського