РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000490417<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Охременко С. І. 
Товарознавча оцінка якості пасти з пряних трав, обробленої високим тиском : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / С. І. Охременко; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2014. - 20 c. - укp.

Обгрунтовано терміни збору кропу та петрушки для виробництва пасти з пряних трав. Теоретично й експериментально обгрунтовано можливість і доцільність використання високого тиску для створення пасти з пряних трав тривалого терміну зберігання. Встановлено закономірність змін органолептичних властивостей та харчової цінності вказаної пасти залежно від параметрів обробки високим тиском. Досліджено характер зміни мікрофлори пасти з цих трав від параметрів обробки високим тиском. Шляхом математичного моделювання обгрунтовано оптимальні режими обробки пасти з пряних трав високим тиском. Проведено товарознавче оцінювання нового продукту - за комплексом органолептичних, фізико-хімічних, мікробіологічних показників і показників безпечності, визначено закономірності їх змін у процесі зберігання. Встановлено вплив високого тиску на термін зберігання пасти з пряних трав. Вдосконалено методику для дослідження компонентів ефірної олії пасти з пряних трав.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л912.8

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА406073 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського